Nymferöinen

Kommenttismey84 - 19.02.2016

Näitä nyt tulee penkistä ulos tasaiseen tahtiin

Kommentit

KommenttiJuhanaK - 04.03.2016

Ihan näppärää askartelua.
Kalastusperhona tämä taitaa olla vähän eloton. Ei tietysti tarkoita, etteikö fisu voisi tähän nakertaa. Kalastusperhoiksi saa väsättyä melko pienellä vaivalla syötävän realistisia, mutta samalla elävän oloisia semirealistisia tai realistisiakin pyytöjä. Esim. tällä malesialaisella kaverilla on mainioita perhoja: http://dronsworld.blogspot.fi/

Sitten jos haluaa ei-kalastuskäyttöön, on vain mielikuvitus rajana. Ja realismi on ihan toisella tasolla. Itse en tosin ole niihin sotkeutunut, vaan pitäytynyt ihan onkiperhoissa.

Kivahan näitä kuitenkin on askarrella.


Kommenttihartsa - 04.03.2016

Komeita öttiäisiä, kiva noita on rakenella vaikka työläitä oiski.
Kalastaa tuoki, jos vaan raaskii kalastella nuilla, no Samihan raaskii.


Kommenttismey84 - 04.03.2016

kyllä sitä tulee näillä pyyettyä ens kausi :) Ja oli ihan hyvänolosia matosia tuolla Malesialaisella kaverilla, täytyy vähin koittaa niitäki sitasta, oli sen verran hienoja. Mutta itse perhoon: huomasin tuossa että tuo kalkkunan biots on taipusampaa ja "elävämpää" kuin hanhen mitä oon aikasemmin käyttänynä, mutta sikäli onko sillä merkitystä kun kovaan virtaan tämä on rakenneltu, toinen versio (se ensimäinen) joka viime kautena toimi parraiten oli lehtokurppajaloilla ja perällä, häätyy niitäkin värkätä että saapi oikeen hitaassa virrassa uittaa niitä jossa tulee sit tuo elämispuoli paremin esille. Siitä sitte tiiä kattooko se kala jos sillei jalat liiku :) mut kivoja nää on pakerrella ja kalastuskäyttöön menee. niinku Harri tuosa eellä mainittiki että kyllä minä raaskin. Ja toisaalta saa sitä kuulapääkarvaperhollaki kalaa, minoon niitä heilutellu vuosia ja kalaa tullu ihan omiks tarpeiks, tässä ehkä on vaan sitä omien rajojen "ylittämistä" ja sille isolle kalalle jossain, joka on jo nähny kaikki kuulapäät ja karvaperhot ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?