Grimson Grizzly Ghost

Kommenttismey84 - 14.11.2017

Kommentit

Kommenttikjmakela - 19.11.2017

Komea sarja perhoja tullut näytille, tämä ggg on oikeinkin nätti ja hyvät värit ym. Komiasti istuu siipi kattolaskuisena ja sekös itteäni ahdistaa, kun ei tahdo meikäläiseltä tuo onnistua, aina tahtoo jompikumpi puoli mennä ns. vituralleen, yleensä ns. joen puoleinen, joko pyörähtää lappeelleen tai sitten aivan pystyyn. Noh, harjoituksen puutetta.


Kommenttismey84 - 20.11.2017

Kiitos vaan. Mullakin samoja ongelmia välillä siipien kanssa, ja yleensä myös tuo nurjapuoli ;) Nykyään puristan pihdeillä ruodit kasaan varovasti jotta asentaminen olisi helpomaa + liimaan siiven, hartian ja jc:n kiinni uv:llä ennen paikoilleen asettelua. ja asettelenkin siiven myös koukun päälle enempi kuin sivuille ja nyt on tullut siipi aloitettua vastakkaiselta puolelta joka on myös helpottanu siiven asettumista + sekin helpottaa jo kummasti kun siiven liimaa muotoonsa.. Elmerillähän isot pojat läträä mutta minä oon tyytyny tuohon uv:lla läträämiseen..


Kommenttiperhonsitoja90 - 25.11.2017

Ai että miten nättiä sidontaa! Huikeat muodot perholla, profiili viimesen päälle! :) Tykkään erityisesti runkotyöskentelystä ja siiven eri osien mitoituksesta sekä siiven muodosta. Sidonnallisesti ei korjattavia oikeestaan, mutta ehkä pari milliä päätä taemmaksi? ;) (kalastukseen ei toki vaikuta, kun pää on noin hyvin lakattu)

Jaakko


Kommenttismey84 - 26.11.2017

Kiitos.. Pää tuli vähän liian eteen, mutta kalastuskäytössä ei sillä ole merkitystä :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?