Mirror Perch

Kommenttismey84 - 19.01.2018

Alko ihan tosissaa kiinnostaan nämä putkiperhot ja piti tilata H2O Mirror Imagea näihin kun tuo normi Slinky oli liian kiharaa ja jämäkkää näin pieniin suteihin 7-8cm koko mitta

Kommentit

KommenttiKalaYymeli - 11.02.2018

Harmittaa kun porukka ei enää käytä perhorasiaa. Mitäs mieltä jos julkaisen oman variaation pätevästä edes menneen Päde-Veikon muistolle?


KommenttiFario - 12.02.2018 (Muokattu 12.2, 18:08)

Hyvännäköisen ahvenjäljitelmän olet väsännyt smey84 ! Varmasti kalastava perho ! Noilla sidontataidoilla kyllä kelpaakin perhoja esitellä.

KalaYymeli, Mielenkiintoista olisi nähdä tuo "Pätevä" variaatio, eikös tuo ollut pupa-jäljitelmä ?

Samat ajatukset täälläkin Perhorasiasta. Huono juttu että tämä saitti on hiipunut aivan olemattomiin parhaista vuosistaan. Mistähän johtunee ?
Kukaan ei enää lisää tuonne päiväkirjan puolelle tapahtumia juuri lainkaan. Toisaalta, jos katselee joitakin päiväkirjamerkintöjä ja niiden kommentoinnin tasoa ja tyyliä, niin ei ihme jos monella se motivaatio ja into on loppunut siihen ensimmäiseen kirjoitukseen tuonne. Turhan monissa tapauksissa noiden juttujen kommentointi on ihmeellistä urputtamista, jopa suoranaista vi#¤uilua milloin mistäkin.
Jos kalojen kuvaamisesta tai käsittelystä yms. on aihetta huomauttaa, niin miksi sitä ei voi tehdä asiallisella tavalla, hyvässä hengessä ? Erityisesti jos kysymys on nuorista aloittelevista perhokalastajista ?


Toivottavasti tämä saitti saisi tulevaisuudessa vähän eloa ja lisää uusia käyttäjiä. Minusta tämän sivuston ulkoasu kaipaisi uudistusta monin tavoin, ehkä uudistaminen ja modernisointi toisi myös lisää uusia aktiivisia käyttäjiä tänne ?


Kommenttismey84 - 14.02.2018

Kiitoksia vaan :) Harmittaa kovasti kans itseä ettei täällä juuri perhojulkaisuja ole =/ se on tuo some eli fb. pk.net jne jossa ne porukat nykyään liikkuu, itsekin väliin unohtanut tämän sivun, mutta nyt taas löytänyt "uudestaan" ja koitan tästä lähin omalta osalta laittamaan joka kk jotain tänne. miten antaa aika myöten, mutta täällä tulee kyllä käytyä muutenki katselemassa vinkkeä ja visioita perhoihin. :)


KommenttiFlyartist - 24.04.2018

Täällä on ainakin yksi uusi käyttäjä ja varmaan tuun jossain välissä julkaisemaan perhojakin, sillä tänne tunnuksetkin tein. Tällä perholla varmasti tulee tapahtumia ja nää sun perhot ylipäätään smey84 on kyl hienoja ja kekseliäitä, kunpa omais samanlaisen mielikuvituksen :)


Kommenttismey84 - 10.05.2018

Ei muutakuin rohkeesti postaamaan kuvia tänne.. :) Minä kiitän kehuista, ja nämäkin perhot on kopioituja muilta mestarisitojilta, toki teen omalla tyylilä perhoni. Tällä hetkellä omat sidonnat on jumissa koska penkki hajosi ja osaa odottelen.. Kerkeääpä kalalle ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?