Hauki-Veikko 1

KommenttiPäde-Veikko - 10.12.2003

Haukiryhmään hetken ideoinnin tulos. Täysin kokeilematon versio.

Kommentit

Kommenttimarkusbo - 27.12.2003

Melko oudon näköinen, mutta kalaa tuolla varmasti tulee!


KommenttiAtzU - 28.12.2003

Näin on, mutta hauet ei paljon tahdo ulkonäöstä välittää.


KommenttiPäde-Veikko - 29.12.2003

Joo, ei tämä edusta mitään perinteistä. Hauen perhokalastusta en ole kuin muutaman kerran kokeillut. tuota luomusta voisi kehitellä vielä johonkin suuntaan, ehkäpä jostain materiaalista paksu ja kelluttava pää ? No, pitää ideoida
lisää ensi keväänä, kun pääsee hauelle tuota tarjoamaan. Oottokoukusta tuli muuten joulunalla puolentoistakilon hauki. Olipa talvihauki paistettuna erinomaista ja mäti ruisleivän päällä, njam nam.


Kommenttiihmelaama - 29.12.2003

Peuran/poron hartiakarvasta kun "dubbaat" tuohon semmosen pallukan popperi-pääksi, niin jo alakaa kaislikossa suhinat... lumpeet lentää ja aitaa kaatuu niin, ettei mitään laitaa =)

Muuten kovin olet hintsusti tuota kettua käyttänyt, sitä saapi olla "frödiinimäisesti" ainakin tuplat, jotta saadaan semmoinen ottava rapalamainen uinti aikaiseksi.

Kuivasojan "luusua" itse ojineen kaikkineen on perhokalastavan haukimiehen hotspotteja Oulun alueella kevväällä. Samoiten Pyykkärin "takaranta", se mistä se oja lähteepi kohti kuippajärveä...

nimim. 4kg ei vielä tunnu missään ;)


KommenttiPäde-Veikko - 07.01.2004

Jep, kiitti vinkeistä Jari. Sidoinpa muuten joulunpyhinä Kitkan ottiperhoja salaisesta kansiosta. Kyllä minä ensi kesänä Jyrävän leirissä piipahdan ja alakurvin ottipaikalla päivystän.


Kommenttiihmelaama - 07.01.2004

Jaahas,

Näyttäs/kuulostais siltä, että kevät talven sidontailloissa vieraileva perhonsitoja/luennoitsija Kitkajoen kalastuksesta ja perhoista, täällä Kuusamossa, Siilasmajan Kilta-Headquarterissa olisi joku muuan Päätalo ;)

X-filesit auki ja sassiin =D

-i.-


KommenttiPäde-Veikko - 07.01.2004

Niin, kai sulla on tämä X-Files reseptikansio erinomaisine kalastusvihjeineen ? Siellä on E.Honkavuoren viimeisimmät perhot sekä monen pelimiehen Kitka- ja Tenovinkit perhoineen. On siellä Siilasmajan Killan miehienkin luottosuteja.
Sitä tuskin mistään kaupoista enää löytyy.

Minä en ole Kitkalla pyytänyt vielä paljoakaan. Moilasen matkassa kylläkin sain vuosien tiedot yhdessä yössä.


Kommenttiihmelaama - 07.01.2004

Ai "se" kansio... =D

Tervetuloa joukkoon tummaan, ensi suvena. Minut löytääpi helposti sieltä kallion päältä taikoja tekemästä ja SUURELLE Hengelle Seita-kiviä kasaamasta...

Jyrävä, se on niin pyhä paikka, että siellä pitää kalastaakin melkein ilman hattua.

-i.-


Kommenttiihmelaama - 07.01.2004

Josta tulikin yhtäkkiä mieleeni, että tuo sun haukiperhokin kyllä sitten koeuitetaan siellä... nimittäin se viime kesäinen hauki, jonka Löitti tartutti niin tempaisi koko äijjän kyljelleen jokeen... =)

Mie luulin jo että sillä on aivan kaiken kauhia Taimen, vaan eipäs ollutkaan kuin limastuubi.

Kalavesien hoitoa harjoitimme ja poistimme pedon syömästä taimenen poikasia.

-i.-


KommenttiSnorleif - 07.01.2004

Aika oudon näköinen,mutta olen varma että tolla kalaa tulee :)


KommenttiPäde-Veikko - 08.01.2004

Jep, jos olisin ollut oikein nokkela, olisin sanonut jättäneeni perhon etuosan ideoinnin Teille arvon kohtalontoverit, mutta nythän tämä vasta onkin alkanut. Luotipää, muttttleri, puppeli, häkiläpää.. Kaikki varmaa käy kun olosuhteisiin sovittaa.
Ihmelaama: nii-in, "se" kansio ;)


KommenttiKikkara - 23.02.2004

Ootko saanu tolla mitää??


KommenttiPäde-Veikko - 24.02.2004

Perho on täysin kokeilematon swap 2003 -peliin tehty. Muddler-pää on hyvä lisätä sidokseen.


KommenttiJouni - 03.03.2004

Ihan hyvä muuten, mutta haukiperhoissa saa olla paljon enemmän kaikenlaista hörhelöä.


KommenttiAntti - 30.07.2004

Tässä muuten oiva esimerkki siitä kuinka näyttävyys vaikuttaa perhon arvosanaan. Sidontajäljessä ei ole mitään moittimista. Aivan älyttömäksi mennyt tämä touhu, että näyttävyys merkitsee enemmän kuin kaikki muut seikat yhteensä. Tämän takia nämä äänioikeudet pitäisi antaa vain tietyille käyttäjille.

Tämä kamppanjani tästä asiasta loppuu tähän perhokommenttien osalta. Toivottovasti myös ylläpito ottaa mielipiteeni vakavasti, sillä tämä on mielestäni suurin ongelma perhorasiassa tällähetkellä.


Kommenttigädda - 29.09.2004

Mä luulen että toi pää voi olla tollasena aika loistava. Muistuttaa paljon ulkolailaisia haukiperhoja (+ muut hauen sukulaiset). Itse oon kokeillut joskus tommosta päätä ja se toimii ajoittain tosi hyvin. Parasta tossa päätyypissä on, että pyrstöä ei saa juuri millään koukun ympäri lenkille. Mukava ja helppo kalastella!!!


Kommenttituko - 28.08.2005

Hmm... Taidampas nykyisellään omistaa tuon perhon:)


KommenttiSalmo trutta - 02.12.2005

Paljon pidempi häkilä ois paikallaan.


Kommenttisimo - 03.04.2007

olen itsekkin tehnyt saman tyyppisen perhon... kannatta laitta perä aika vaaleanvihreällä ja eturunko kultaselle niin kyllä toimii....:D puhun omista kokemuksista... vaikka kyllähän tuokin on todella hieno ;D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?