Oliivi Flexi-Floss Buzzer

Kommenttizet - 20.01.2004

Kuoriutumaan nouseva kaksisiipisen pupa (buzzer). Buzzerit toimivat etenkin keväisin järvillä joissa kaksisiipisiä kuoriutuu suurin määrin keskellä päivää ja iltapäivisin.

Tämä malli on muunnos Bill Tomkinin flexi-floss runkoisesta buzzerista jonka ominaispiirteenä on matkia pupan läpikuultavaa ruumista.

Kommentit

KommenttiElvis - 20.01.2004

Vakuuttavan näköinen versio. Näitä pitää sitoa välittömästi, ettei pääsee unohtumaan. Buzzerit ovat pari kertaa pelastaneet reissun, mutta silti ne aina unohtuvat boxista.

Itse olen uittanut vapaasti, pintakalvon alla, suvannoissa ja niskoilla. Miten järvikalastus tapahtuu?


Kommenttizet - 20.01.2004

Buzzerit saattavat uida järvellä millä syvyydellä tahansa. Kun ne lähtevät nousemaan kuoriutumaan pintakalvoa kohti ja sää pinnalla ei ole otollinen kuoriutumiselle, niin buzzerit jäävät leijumaan väliveteen odottamaan parempaa ajankohtaa. Tätä leijumista pinnan ja pohjan välillä saattaa kestää kauankin.

Buzzereita voi uittaa kelluvalla- ja uppoavalla siimalla. Luonnollisin uittotapa on uittaa vapaasti tuulen mukana tai upposiimalla hyvin hitaalla vedolla. Joskus kuitenkin nopea uitto voi olla hyvä (varsinkin silloin kun kalastataan aivan pintakalvon alla ja nopealla uitolla estetään perhon uppoaminen).


Kommenttilarssi - 16.05.2004

ootko kokeillut tätä mällia

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?