AntroNassu

KommenttiFlySam - 12.02.2004

Kaverini visio antronista valmistetusta ahvenstreamerista, jonka parhaani mukaan yritin toteuttaa.
Sidosta ei ole vielä "koeajettu", joten mielipiteitä otetaan mielellään vastaan ja varsinkin kalastuskokemuksia.

Kommentit

Kommenttimarkusbo - 12.02.2004 (Muokattu 6.9, 15:16)

Hieno perho!


KommenttiJoRzE - 13.02.2004

Kivasti toteutettu perho, mutta saisi olla tarkempi loppu viimeistelyssä.


KommenttiJere - 13.02.2004

Onks tuossa viimeistelyssä muka jotain vikaa?
Kivastihan tuossa on tuollainen raidallinen rakenne ilman tussiviritelmiä.
Mun mielestä toi ei sen enempää virittelyä kaipaa.
Tota ku saksii liikaa, ni se näyttää jo varmaan liiankin ehdyltä, jos ny kaikki "ääriviivat" ois viivottimen tarkkuudella leikelty.


KommenttiTeppor - 13.02.2004

Siis kalastus perhot on eroteltava "näyttöperhoista". Tuon perhon laskisin nimenomaan kalastus perhoksi ja antaisin arvosanan sen mukaan. Tiettävästi kaloille tuntuu joskus kelpaavan nimenomaan ne ei kaikkein viimeistellyimmät sidokset, jopa paremmin kuin viimeisenpäälle viritetyt. ¨

Tuosta perhosta ei puutu mitään, se näyttää kokonaiselta ja ulkoinen asu on mitä ilmeisemmin tarkoituksellisesti haettu. Ainut asia mitä hieman epäilen on elävyys (riippuu miten perho on rakennettu, mutta pääsääntöisesti antronila on tapana klimppiytyä vettyessään).


KommenttiFlySam - 13.02.2004

Juu. Antronin elävyydestä en tiedä itsekkään, sillä koskaan en antronia ole streamereihin tällätavalla käyttänyt.
Mielenkiinnolla kaverini visiota kyllä keväämmällä lähden kokeilemaan ja sitten jää nähtäväksi onko perho susi jo syntyessään vai löytyykö sille käyttöä jatkossakin.


Kommenttiahti11 - 13.02.2004 (Muokattu 6.9, 15:17)

Ehkä Tepporille sanoisin, että kyllä minun mielestäni tuo perho on ulkonäön perusteella sekä kalastus perho ja näyttöperho. Uskoisin olevan meritaimenelle myös hyvä, kun ehkä enemmän kalastan merellä. Olen tenyt samankaltaisia perhoja ja aion koikeilla niitä nyt keväällä kun jäät lähtevät.


KommenttiTeppor - 13.02.2004

Ne on vähän makuasioita mikä kenenkin silmää miellyttää. Minulle tuo näyttää nimenomaan kalastusperholta. Kilpailuita se ei voita ulkonäkönsä peruteella, mutta värit ja muoto antava hyvin ahvennen omaisen vaikutelman.

Elävyys saattaa muodostua perhon kompastus kiveksi. Tiettävästi perho elävyydellä on vaikutusta perhon kalastavuuteen jossain määrin (virtaus olosuhteet mukaan lukien, siis materiaali valinnoissa). Ei tuomita ennen kuin on koeuitettu/kalastettu, eiköhän FlySam sittemmin informoi perhon toimivuudesta eri virtaus olosuhteissa kuin kalojenkin silmissä.


KommenttiKarvaturri - 13.02.2004

Siisti perho! Aikas ahvenen näköinen on. Itse en noista antronhommista vielä tiedä, mutta se sitten nähdään kun FlySam informoi.


KommenttiJuiCe - 16.02.2004

voisinpa muuten olla,jos en 100 niin ainakin 95-prosenttisen varma että tässä olisi pelivehje Itä-Suomen humuspitoisiin vesiin taimenelle ja kirjolohelle! Todella onnistuneen näköinen perho!


Kommenttimummo - 17.02.2004 (Muokattu 6.9, 15:18)

Toi menee kokoon kun antron kastuu, muuten ihan
hyvä sidos :)


KommenttiJuiCe - 17.02.2004

itse uskon kyllä että perho on todella elävä vedessä.. "Siiven" kärjet ja pyrstö elävöittävät perhon uintia! ja onhan seassa "limppiintymistä" estäviä materiaaleja, esim. flashaboudubbing. Pakko sanoa että ihastuin!


KommenttiAtzU - 17.02.2004

Kyllä, Kyllä... Hienosti sidottu perho, mutta tuo antron... Mistähän muusta materiaalista perhon voisi sitoa.. Hmm..


KommenttijaniP - 16.04.2004

Mainion näköinen.Väritys ja läpikuultavuus hyvin kohdallaan!Voi olla erittäin toimiva peli etenkin humuspitoisissa vesissä.Jos haluat lisää "kantavuutta" kovassa koskessa, koveta joustavalla lakalla päätä ja alkua siivestä.Ei paljoa mutta vähän.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?