Hydrolarvatus

Kommenttimikko_stenberg - 14.01.2002

Kommentit

KommenttiPäde-Veikko - 07.01.2004

Sain kuvan perholla kymmenkunta 35-42 -senttistä harria kesäkuussa. Sitten yksilö jäi pohjaan. Erinomainen onkiperho.


KommenttijaniP - 16.04.2004

Todella mainion näköinen.Päässä on vain joitain epätasaisuuksia ja kidukset kääntyneet liiaksi peräosastaan koukun vasemmalle sivulle,vai lieneekö sitten vain puolittuneet johtuen paksusta chenillestä.No jaa.Todella hyviä kumminkin.Et turhaan ole alltime champion.
Myöskään selkäosat eivät ole aivan tasaisesti eteenpäin paksunevat.


KommenttijaniP - 16.04.2004

Myöskään en antaisi rungon näkyä sivuilta tuolla tavoin mutta sekin on varmaan vain makuasia.


Kommenttifishushtaja - 16.04.2004

JaniP: eikös tuo ole jo vähän pilkun viilaamista?? Ainoa vika mielestäni on tuo pää, kun siinä näyttäisi olevan jotain omituista :).

Mikolle: Oletko ollut joskus perhonsidonnan MM-kisoissa?? Joskus selailin vain tuloksia, niin siellä oli joku Mikko Stenberg Suomesta. Taisipa olla sijoituskin aika hyvä.


KommenttiJanip - 19.04.2004

Kyllä, sitä se todellisuudessa oli.Ylikriittisyys sai vallan minusta kuin iso taimen eu12:stani


Kommenttiismolevander - 27.10.2004

harjuksen larvastuksessa.taivaanlahja.sen lisäksi selvitään vähin materiaalein ja se on helppo sitoa.tosin rungon paksuuteen kannatta kiinnittää huomiota.(ei tosin tässä sidoksessa)ei ehkä mikään kaunokainen.mutta hyvä peruslarva.itse saanut paljon harjuksia pitkin vuotta numeron 8-14 koilla


Kommenttimikko_stenberg - 04.07.2005

Mukavaa, että Pädellä harjus puri larvaan! :D Ei mennyt swappi ihan turhaan siis. ;)

Perho on pikainen kalastussidos taannoiseen perhoswappiin. Pää on muhkurainen, kun selkäfoil on vaan venytetty ja leikattu poikki, eikä sen tarkemmin fiksattu langalla aivan tarkkaan.

Ihan kalastava sidos ollut ja hieman helpotettu muutamasta muusta yleisestä hieman "realistisemmasta" larvamallista. Selkäkilpi voisi olla vähän tummempi, niin perho jäljittelisi paremmin larvan tummempaa selkää ja selkeästi harmahtavanvaaleanoliivia kylkeä/vatsaa. Kiduksen on ehkä hieman liioitellut, mutta larvalla ne erottuvat todella selkeästi ja chenillestä ne on helppo sitoa.


Kommenttijani_p - 10.04.2006

miten teet painotuksen?mulla ongelma siinä että perhosta tulee liian paksu takaosastaan.ilman painotusta näyttää hyvältä mutta pohjaan saanti vaikeaa=(


KommenttiSalmo trutta - 10.04.2006

Käytä upotusainetta painotuksen sijaan, perhokin liikkuu elävämmin virrassa ilman painotusta;) Mistpoolista muuten saa hyvää upotusainetta.


Kommenttiperho87 - 27.06.2006

olen tehnyt samaista perhoa painottain reislusti lyijyllä keskivaiheilta, kiertänyt tungon vihreästä silkistä, kituset tehnyt vaaleanvihreästä chenillestä ja oliivista scudpacistä selän, toimii.
ainiin ja jalkaset peltopyystä :)


Kommenttiteemuu - 26.07.2006

Onko nuo perhot sitten tehty kalalle, vai kalastajalle?? Ihmettelen sitä kuinka jengi aina jaksaa purnata pienistä asioista.. :((


KommenttiJockey - 31.10.2007

Kas kun kukaan ei ole huomannut että jaokkeita takaruumiissa pitäisi olla seitsemän eikä kahdeksaa :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?