Mar Lodge

KommenttiElmeri - 28.05.2004

Tällä siipikokoonpanolla kovan virran heittokalastukseen alkukesästä. Amherstin käyttö alussiipenä tippetin sijaan on alkuperäinen tyyli, kun taas väriraidat ovat myöhempää perua.

"Mar Lotse... Halpa kopio." Tuumi Aslak Tenon rantatörmällä perhosalkkuani tutkiessaan.

Kommentit

Kommenttimummo - 29.05.2004

Ihan hieno... Toi kuvan tausta on hiukan sekava... kyllä tuota kelpaa esitellä!


Kommenttiadmin - 30.05.2004


Kommenttijani88 - 30.05.2004

Tausta ei kyllä ole kovin terävä, mutta perhohan se on pääasia ja se tässä kuvassa on erittäin hyvin esillä. Perho on viimeisen päälle hieno ja edustava. Miksi/ missä käytetään valkeaa lankaa?


KommenttiElmeri - 30.05.2004

Hopeinen runko on pohjustettu valkoisella langalla, jottei mahdollinen aukkopaikka näkyisi niin selvänä. Tässä perhossa voi kyllä käyttää koko matkalla mustaakin lankaa, kunhan tekee huolellista jälkeä. Itse käytän valkoista kaikissa perhoissa ihan tottumuksesta ja vaihdan väriä rungon valmistuttua.


KommenttiA-O - 30.05.2004

Jani88, "tausta ei ole kovin terävä" - kommenttisi on kyllä aika ihmeellinen. Näissä kuvissahan idea on juuri siinä, että itse perhon kuva saadaan teräväksi, eikä taustan, ainakaan minä en tarkenna ikinä taustaan, eikö vaan? Ja käytännännössä tausta ei voi olla mitenkään kovin terävä jos halutaan, että perho on terävä. Et ole tainnut pahemmin perehtyä kuvaukseen. Älä ota hernettä nokkaan, mutta miten olisi pieni mietintä, ennen viestin kirjoittamista.

Itse perhohan on mainio. Kuva on hyvä, mittasuhteet kohdillaan, eikä sidontajäljestäkään löydy moitittavaa. Taattua Elmerin jälkeä :) Jatka samaan malliin...


Kommenttijani88 - 31.05.2004

No oli vähän huonosti ilmaistu. Tarkoitin viestissä jo edellä mainittua taustan sekavuutta. Toisaalta tausta tekee kuvasta hienon ja mielestäni siinä on jonkinlaista mystiikkaa.
Ymmärrän myöskin sen, että tausta ja perho eivät voi olla molemmat terävinä. Eihän ihminenkään voi katsella kahta eri etäisyyksillä olevaa kohdetta yhtäaikaa ja saada molempia näkymään terävänä. Sama juttu kuvauksen kanssa, vai mitä?

Ps. kuvaukseen en ole perehtynyt enkä ottanut herneitä nokkaan;)


Kommenttiahti11 - 08.06.2004

Tosi hieno perho, pää on mielestäni erittäin siisti ja muutenkin perhon mittasuhteet ovat paikallaan. Mistä kaupasta ostat nuo macawit ja viidakkokukot, taitavat olla aika kalliita?


Kommenttibörje - 21.06.2004

Tosi siisti perho.Crestit ovat kohdillaan, pää erittäin siisti, levysiivet hyvin sidottu. Menestyis varmaan sidontakilpailuissa.Hattua on nostettava niille, jotka osaavat klassisia levysiipisiä sitoa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?