Wonderwing Caddis (muunnos)

KommenttiFlySam - 12.08.2004

Oiva perho kesäiseen harjus/taimenjahtiin.

Kommentit

KommenttiFlyman90 - 13.08.2004 (Muokattu 13.8, 21:38)

Kestääkö toi laskuvarjo kauan? ku jättää ton peuran noin
lyhkäseks....ooksä kokeillu?


KommenttiFlySam - 13.08.2004

Kestää kyllä. Vahvistat laskuvarjohäkilää muutamalla sidontalankakierroksella tai tipautat pienen lakkatipan leikatun peuratupsun päälle.


KommenttiFlyman90 - 13.08.2004

juu pitää kokeilla..


Kommenttiunzkipunzki - 14.08.2004

hienolta näyttää! tosin siipi ei kestä juuri mitään... no yhden kalan jälkeen kun perho on vähän repaleinen niin kalastavuus on huipussaan ja siitä se laskee nopesti... Wonderwing on todella heikko..


KommenttiFlySam - 14.08.2004 (Muokattu 14.8, 10:15)

Perhona Wonderwing Caddis ei todellakaan ole sieltä kestävimmästä päästä, kuten unzkikin tuossa jo mainitsi. Saataapi olla koko perho jo yhden kalan jälkeen täysin riekaleina. Olen kuitenkin havainnut perhon senverran hyväksi retkikaveriksi, että niitä tulee sidottua jokunen ylimääräinenkin parhorasian täytteeksi.

Ei ehkä kestävä, mutta sitäkin pyytävämpi...


Kommenttilarssi - 15.08.2004

Ton rungon materiaalin vois vaihtaa johonkin muuhun paremmin kelluvaan:)


KommenttiFlySam - 15.08.2004

Ei ole tarvetta. Perho kalastaa hyvin kun runko on uppeluksissa ja kelluu vain siipien ja laskuvarjohäkilän avulla.
Jos korkkimainen kelluvuus on tärkeää, niin rasvat, silikonit ja kuivatusjauheet vain käyttöön.


KommenttiViiksijorre - 21.08.2004 (Muokattu 21.8, 02:33)

FlySam hienoa käsityötähän toi on, mutta jäi vähän kaivelemaan toi thorax, kun sitä ei ole. Laittaisit hieman enemmän noita siipiä lappeelleen, niin vois toi silhuettikin olla pikkusen parempi ja samallahan tietysti kelluvuus paranisi. Laskuvarjohäkiläkin on hieman pystyssä. Saattaa olla, että ei oikein kellu toi perho. Ainakaan kovin pitkään!
No, mutta tiedänhän minä, että sulla siellä rasian pohjalla on noita wondereita sellanen tukku, että ei haittaa vaikka vaihtaisit perhon joka heiton jälkeen.

Tohon kestävyyteen vielä sen verran, että joskus olen käyttänyt pinnan päällä 10-15 harria samalla perholla ilman, että se on hajonnut juuri lainkaan. Pikkukikka voisi olla se, että lisäisi vähän tiukkutta sidokseen ja pidentää hieman tota "luuppisiiven" kiinnitysmatkaa, niin ettei ainoastaan heitä parilla kierroksella kiinni, vaan vetää ne langalla melkein päähän asti. :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?