Silky March Brown

KommenttiJermoni - 30.09.2004

Klassinen march brown silkkisella rungolla. Pienessä koossa (#10-#16) hyvä harjukselle, siialle ja taimenelle, lohikoukkuun lohelle ja meritaimenelle.

Kommentit

Kommenttiväsääjä - 01.10.2004

Hieno pörhö.Kun katoo perhoo niin silmään ottaa siiven ja pään seutu.Se olisi parempi jos laittaaisi silkkiä vähän pidemmälle, se ei kuitenkaa kalastavuutta haittaa.


Kommenttisiian kalastaja - 01.10.2004

Sido häkilä aavistuksen verran edemmäksi. Ja pään voisi sitoa ehkä ruskealla langalla? Siipi voisi olla ehkä aavistuksen verran kapeampi? Runko ja kierre on sidottu tässä perhossa aivan loistavasti.


KommenttiJermoni - 01.10.2004

Tuo pää näköjään luiskahti kun kiristin siiven kiinni (vahaamaton ja punomaton lanka, liukas kuin mikä :)). Kalastavuuteen sillä ei todellakaan ole merkitystä. Muistakaa että uppoperhojen pää on aina musta jos ei muuta mainita, tuo on vain aivan vasta tehty niin en oo kerenny lakata mustaksi.


KommenttiFlamemaster1 - 03.10.2004

Miksi valkoinen lanka??


KommenttiTeppor - 03.10.2004

Värit (mm.silkkirunko) pitävöt vettyneenäkin paremmin oman värinsä kun pohjalla on valkoista sidontalankaa, mustalla langalla tehdyn pohjustuksen päälle pitää vielä sitoa tinseliä jos haluaa silkin säilyttävän luonnollisen värinsä myös vettyneenä (silkki läpi kuultavaa joten tummat värit paistavat vettyneenä silkin läpi). Itse käytän poikkeuksetta valkoista sidontalankaa, pääasiassa edellä mainittujen seikkojen vuoksi.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?