Colorful Goose

KommenttiVisaK. - 09.11.2004

Kommentit

Kommenttisiian kalastaja - 10.11.2004

Ihan kohtalaisen siistiperho.
Tuota pyrstöä ei kannata sitoa läheskään noin pystyyn.
On jo kehitystä havaittavissa jos verrataan ViPuun.


KommenttiVisaK. - 10.11.2004

Kiitos. Tuo crestpää palanen, joka minulla on on siitä aika huono kun lähes kaikki höyhenet ovat liian lyhyitä isoihin perhoihin ja lisäksi erittäin kaarevia, kuten kuvasta näkyy. Painoin sitä vielä vyöllä enemmän vaakatasoon mutta tuollaiseksi jäi...


Kommenttisiian kalastaja - 10.11.2004

Crestejä voi muokata sillä tavalla, että ensin liottaa muutaman minuutin ajan crestiä lämpimässä vedessä ja sitten asettelee crestin kaarevalle pinnalle kuivumaan(esim. mukin kylki).
Tuossa sinun perhossa tuo pyrstön kiinnityskohta on paljon ohuempi kuin takana oleva jatke, mistä johtuu, että jatke nostaa crestiä pystympään asentoon(sido pyrstö kiinni osittain jatkeen päälle).


KommenttiJoniH - 10.11.2004

Jatkeen eteen kannattaa pistää pari lanka kierrosta, ettei jatke ole ylempänä kuin runko niin se ei nosta crestiä noin pystyyn. Alussiipi ei näy kunnolla siiven alta niin kuin pitäisi ja siipi voisi olla enemmän rungon myötäisenä eikä saisi nousta noin pystyyn. Posket ovat mielestäni vähän liian pienet. Muuten ihan siististi sidottu perho.


Kommenttikinnunen - 11.11.2004

Tuota gappia voi pyrstön suhteen hioa kiertämällä vyö hieman pyrstön tyven päälle niin, että se painaa sitä hieman lyttyy.

Kierteessä paistaa esiin ensimmäinen kierros joka hieman hapuilee. Siipi aavistuksen liian pitkä ja tippet saisi olla kiinni pyrstössä.

Taso nousee kohisten. Upeeta, että täälä todella tapahtuu kehitystä. :D


KommenttiJurppa - 11.11.2004

Visakin on kyllä todella taitava sitomaan, vaikka et ole sitonut kovinkaan kauan(?). En paljon klassisen lohiperhon mittasuhteista tiedä, mutta siististi on sidottu!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?