Kuva on aika vaikeasta kuvakulmasta... Hieman vaikea hahmottaa perhon muotoja ja mittasuhteita. Mutta eiköhän noita karvoja ja tupsuja ole vähintäänkin joka lähtöön...
Mestarillinen taidonnäyte, sitojan taidot klassisen lohiperhon sidonnassa huimat. Tällainen kuvakulma voi tuoda esiin myös perhon rakennetta, esim. pyrstön intianvaris-jäljitelmän kiinnitys.
toisaalta siinä näkyy myös, että yläkaaren crest on vinossa, pää on vähän moukkuinen ja siipi hieman vinossa. Ihan nätisti sidottu perho kuitenkin. Etenkin jatke on nätin tasaisesti sidottu.
Jeps,kiitoksia kommentoijille. Classic oli ihan näppärästi tunnistanut intianvariksen jäljitelmäksi, ja tosiaan pää on todellakin moukkuinen:mutta selityksenomaisesti sanon ettei se ole vielä valmis, ja aionkin sen lakata vielä muutamaan otteeseen(paikkailua..) ja siipi myöskin "hieman" romahtanut kuljetusrasiassa. lisää rakentavaa kommenttia vaan tulemaan,kiitos
Mikäs tää lokkiperspektiivi ny on? Livenä pitäis nähdä. Ota mukaan seuraaval Turun reissul. Toi runkohäkilä repsottelee vähän sine tänne, pyrstö liian ohut ja harsuinen. Pari kolme crestiä pyrstöön, liotettuna ja vapaasti sormissa föönättynä. Sama temppu yläkaarelle. Käytä niitä oranssikärkisiä, kun niitä sulla on. Ja siipiprofiili sitten niitten sallimissa rajoissa, eli ei näin körmyä, vaan vähän sluibampi. Siikasmäärää ei tarvi karsia. Muutenhan tätä vois uittaa vaikka Kanadan kisoissa. En arvo mitään numeroa tälle, kun asteikko ei ole siihen sopiva (0-100 parempi).
Mistäs muuten väänsit ton gutin?
Pyrstön mielestäni voisi sitoa paremmasta crestistä ja siistimmin ja yksi crest luulisi riittävän. Kurkkuhäkilässä sininen kukko saisi levitä enemmän sivuille ja olla vähän tuuheampi.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?