March Brown

KommenttiJermoni - 26.11.2004

Yli 500 vuotta vanha klassinen uppoperho, joka toimii kaikille kaloille kaikkialla, nymfinä ja perusuppoperhona.

Kommentit

KommenttiJurppa - 27.11.2004

Juu ihan nätti:) Miten musta tuntuu että toi jänis näyttää vähän "karhealta"(tai miten sen nyt sanois), kun vertaa muihin näkemiini March Browneihin.


KommenttiJermoni - 27.11.2004

No tuo kuva on aika tarkka, siis todella paljon suurennettuna näkyy tuo perho, joten kaikki näyttää karhealta ja paksulta. Olen sekoittanut tuohon jänisdubbinkiin sitä karkeaa korvakarvaa ja sitten pehmeää naaman pohjavillaa, niin siitä tulee tuollaista. Ei tuo ainakaan minua haittaa, tuollaista sen pitää ollakkin.


KommenttiTatuu - 27.11.2004

Eikös Suomen mestari tiedä, että kierre alkaa alapuolelta :) Hienohan tuo sidos on. Pitää muistaa, että näissä Jermonin uusimmissa perhoissa on todella tarkat kuvat, siksi pienimmätkin nyppylät ja epätasaisuudet näkyvät. Eikö harvempi häkilä olisi uppoperhoon parempi?


KommenttiJermoni - 27.11.2004

Tuossa alkaa kyllä kierre alapuolelta, mutta se alku on pienen karvamöykyn takana piilossa :D

Tuo häkilä on minusta aika hyvä, 2 kierrosta, mutta voi siitä tehdä harvemmankin. Tuo elää vielä todella hyvin.


KommenttiTatuu - 28.11.2004

No sittenhän se on lähes täydellinen ;)


Kommenttipasi_arola - 29.11.2004

Kokeilepas häkilöintiä perinteisen lohiperhon tapaan kurkkuhäkilänä. Tavan opetti pari viikkoa sitten Lauri Syrjänen joten tapa on varmasti oikea. Eli otat sen häkilähöyhenen ja poistat pohjavillat alhaalta, höyhenen keskivaiheilta erotat noin 6 - 9 siikasta normaalisti "avaamalla" höyhenen. Siis et missään nimessä strippaa höyhentä, vaan avaat sen siikaset auki. Katkaiset höyhenen kärjen pois. Käännä koukku sidontapenkissä nurin. Aseta höyhen sitten koukun varrelle. Kiinnitä koukku sidontalangalla koukulle kevyesti 1-2 kierroksella. Vedä höyhen kevyesti sidontalangan alta niin että häkilähöyhenen kärjet jäävät sopivaan mittaan. Mitan löydät varmasti vanhoja perhoja ja niiden mittasuhteita käsittelevistä kirjoista. Tee tämä myös toisella häkilähöyhenellä, niin johan rupeaa olemaan elävä ja tuuhea kurkkuhäkilä. :)


Kommenttiperho poika97 - 28.07.2010

Minulla on ongelma siiven kanssa,se menee litteäksi,kun kiristän sen,se ei näytä oikealta March browlta

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?