The Serenade

KommenttiHaiyaa-Kid - 30.12.2004

Lady Amhurst on selvästi tämän perhon taustalla. Kuvassa olevassa versiossa siipi on liian lyhyt.

Kommentit

Kommenttifly-fisher 04 - 04.01.2005

Todella komea perho jälleen kerran!! Tosi upeita lohiperhoja kehittelet&toteutat haiyaaa-kid.!! Todellisia taideteoksia! Jatka samaan malliin! Ja kun vaikeiden lohiperhojenkin teko luonnistuu kannattaa harkita kilpailuja!

t.sami


Kommenttiturhiin kommentteihin kyllästynyt - 04.01.2005

rauhoitu vähän Sami!!!! Menee off topic, mutta ärsyttää kun tää fly-fisher 04 hehkuttaa mielipiteitään ja jokaisesta perhosta, jotka tänne laitetaan. Alkaa yleisesti ärsyttämään kun kaikki aloittelijat esittävät niin pro:ta ja hehkuttavat jokaista turjaketta, joka tänne lisätään(yleisesti, ei kohdistu tähän perhoon/tekijään)! Olisi ehkä parasta kaikkien kannalta, jos nämä aloittelijat hieman rauhoittuisivat ja jättäisivät tälläiset kommentit joillekkin aivan muille.
Esim Sami edellisessä viestissään hehkuttaa yllä olevaa perhoa "todellisiksi taideteoksiksi" vaikka korjattavaa perhosta löytyy niin sidonta tekniikan, mittasuhteiden, materiaalien käsittelyn ja muidenkin osa-alueiden toteutuksesta. Sinällään ihan "ok" perho, mutta ei lähellekkään sitä mitä Sami on kertonut.
Jos siis voitaisiin kaikkien mukavuuden puolesta rajoittaa näitä turhia "upea perho, oikea taideteos" viestijä niin kaikilla olisi mukavampaa käyttää perhorasian sivuja tulevaisuudessakin.
Pyydän mitä nöyrimmin anteeksi kyseisen perhon lisääjältä, että tämä vuodatus tulee tämän perhon kohdalle, mutta kun mielestäni on tärkeää puuttua tähän häiritsevään asiaan.


KommenttiHaiyaa-Kid - 04.01.2005

Tervehdys Kyllästynyt,

Osaisitko kertoa mitä ovat nuo viat joihin viittasit? Itse huomaan seuraavat: 1) pääsiipi on liian lyhyt 2) strutsit ovat liian pitkiä 3) yläkaaressa on "jotain mätää". Mitä lisäisit vielä tuohon listaan?

Palasin sidonnan pariin joulukuussa parin-kolmen vuoden tauon jälkeen, joten jälki ei vielä ole sitä luokkaa mitä toivoisin. Olen kuitenkin yllättynyt siitä, miten helppoa sidonnan aloittaminen taas oli; koukku vain kiinni penkkiin ja sitomaan! On ihmeellistä, miten taidot jotka kerran on oppinut eivät niin vain katoakaan. Sidontakokemusta minulla on kuitenki reilusti toistakymmentä vuotta.

Parasta palautetta sidonnassa on mielestäni epäkohdista huomauttaminen, ja vinkkien antaminen niiden korjaamiseksi. Jälkimmäinen jää suurimmalta osalta huomioimatta.

Jos joku on sitä mieltä, että perho on erityisen hieno, ei häntä siitä pitäisi kuitenkaan moittia! Olen itsekin sitä mieltä että perhoni ovat taideteoksia (niinkuin kaikkien muidenkin), mutta toteutus omissani on tällä hetkellä vielä melko kubistista!


Kommenttiturhiin kommentteihin kyllästynyt - 05.01.2005

Tarkemmin noista puutteista, joita tässä perhossa näen ovat seuraavanlaisia:
1. jatke melko epätasainen ja hela hieman epämääräinen
2.pyrstön kate sojottaa vähän miten sattuu kun sen pitäisi olla aikalailla pyrstön päällä
3.crestit ovat yhdessä klimpissä eivät leviä kauniisti.(tosin samat ongelmat ovat monessa tänne sidotussa perhossa, joita nyt en ala nimeltä mainitsemaan)
4.Runko silkit ovat hieman epäämääräisiä (ersim lovi buttien kohdalla.
5.Klassisten mittasuhteiden mukaan viidakkokukkojen tulisi yltää pyrstön kärkeen, johon myös yläkaari loppuu
6.amhurst fasaani pikkuisen pitemmäksi ja viidakkokukot pitemmiksi.

Lisäksi juuri noita asiota, joita itse mainitsitkin jo edellä. Näistä ei kannata ottaa mitään hirveetä pulttia eikä lopettaa perhonsidontaa, mutta noita itse lähtisin parantelemaan ;)


KommenttiLohimän - 05.01.2005

Olen samaa mieltä noista vioista, paitsi että runko on mielestäni ihan hyvin sidottu - "lovet" ovat nuo helat jotka eivät näy kovin selvästi. Myös jatke on melko tasainen.

Erimieltä olen myös poskien pituudesta, sivut on naitettu hanhesta joten poskien tulisi olla pikemminkin lyhemmät. Epätavalliset sidontaratkaisut voivat olla ongelma noiden mittasuhteiden suhteen. Alussiipi sekä amherst on joka tapauksessa liian lyhyt.

Lisäksi päähän sidottu strutsi on epätasainen.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?