Hydrolarva

KommenttiHärski - 04.01.2005

Peruskamaa, toimii joka tilanteessa

Kommentit

Kommenttiväsyttäjä - 08.01.2005

varmasti toimiva peli!!!onko vaikea sitoa?


KommenttiJermoni - 08.01.2005

Tuota vois vähän kehittää vielä paremmaksi, vaikka kalastaa varmasti noinkin. Tussilla värjäämällä saa tuon rungonkin muunneltua ihan miksi tahansa. Tuo kidushomma yleensä tehään siten, että sitä ei ole enää jalkojen alueella, eli se chenille katkaistaan siihen mistä jalat alkaa. Jätä jaloille 3 jaoketta (tässä näyttäs hölmöltä jos ois 3 jaoketta jaloille kun on niin leveä nuo lateksinauha) ja värjää se jalkojen alue mustaksi. Eli rintakehä siis pidemmäksi. Sitten vähän kartioo tuohon runkoon, niin ei oo semmoinen tasapaksu nakki, ja näyttää luonnollisemmalta. :D


KommenttiPerhostelia - 08.01.2005

En ole nyt mikään sanomaan mutta tekeekö tuolla pyrstöllä nyt mitään???


KommenttiJermoni - 08.01.2005

Kyllähän tuolla larvalla on pieni pyrstötupsu, 2 semmoista leveää sukaista v:n muodossa. Ei sitä ole siihen pakko laittaa, mutta jos haetaan realistisuutta niin sitten se laitetaan. Mieluummin laittaisin tuon pyrstötupsun filoplumesta (peitinhöyhenen alla olevasta ohuesta maraboun tyyppisesta höytyvästä) koska se muistuttaa enemmän aitoa.


KommenttiAarne_k - 08.01.2005

Jermoni
jos tosiaan haetaan realistisuutta, niin kaksi takinmaista jalkaparia on kiduksien joukossa, jos nyt sitä realistisuutta nysvätään.
Laittaisin kuvan jos osaisin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?