White Marabou Muddler (muunnos II)

KommenttiAntti - 20.01.2005

Tässä hieman koreampi versio aikaisemmasta muunnoksesta.

Kommentit

KommenttiR&J - 21.01.2005

Miksi laitot lähes samanlaisen uudestaan? Eikö vaikka kuva vanhan lisäksi ja kommentti "koreampi versio" olisi riittänyt?

Nätisti tuo on sidottu niinkuin edellinenkin ja varmasti kalastava. Oletko tehnyt pään peurasta vai porosta? Puuttuu nimittäin reseptistä.


PS. Itse en tuon tasoista viidakkok. esittelisi...


KommenttiAntti - 21.01.2005 (Muokattu 21.1, 16:40)

Juu, pää näyttää puuttuvan reseptistä. Peurasta se on tehty. Lähes samanlainenhan tämä on kuin tuo edellinenkin, ajattelin kuitenkin heittää hieman koreamman versionkin tänne. Olisihan se pelkkä kuvakin riittänyt. Palautetta tosin hieman kaipailisin. Laittakaa vain ihan rohkeasti mielipidettä ja parannusehdotuksia. Niitäkin tuosta varmasti löytyy, kuten kaikista perhoista.

Ps. ehkä tuo taustavalinta ei ole paras mahdollinen. Hieman sitä kuuluisaa näyttävyyttä tulee itse perhoon. Näin saa hukutettua ruman perhon hienoon taustaan ;) . Niin, ja kalatkin ovat keskimäärin vähintäänkin puoli kiloa painavempia kuin vähän junglea vilauttaa :)
Niin, ja eikä tuo jungle niin ihmeellisen laatuista ole, että kenenkään tarvitsisi siitä kadehtia.


KommenttiHaiyaa-Kid - 21.01.2005

Kyllä tuo on ihan sen tasoista viidakkokukkoa että siitä mielelläni sitoisin perhoja. Monet höyheneet täysin halkeilemattomia. Miksipä tuota ei käyttäisi taustan vaikka laatu olisi mikä hyvänsä?


KommenttiAntti - 21.01.2005

Onhan se toki ihan hieno taustassa, mutta saattaa toki aiheuttaa ylimääräistä närästystä. Ei kannata kadehtia, sinne meni viimeisetkin kesätyörahat kun tuon ostin. Vaikkei nyt mitään super gradea olekkaan, mutta hinta-laatu on kohdallaan. Onhan tuo perhonsitojan silmään mukavempi tausta kuin pelkkä valkoinen seinä.

Ps. ylläpito voi heittää tuon aikaisemman version vaikka roskiin, niin ei tule tämmöisiä "tuplia". Tuplat saattavat aiheuttaa pahoinvointia allergisille. (nyt puhutaan niistä suklaapatukoista ) ;P


Kommenttiperho90 - 21.01.2005

Omasta mielestä tämä on hieman hienompi kuin edellinen!
Pää ei ole turhan tiivis ja siipi ja runko hienoja..
Tuosta taustasta sen verran, että kyllä ainakin itse sitä pitäisin jos tuollaisen omistaisin ;)


Kommenttivieras - 22.01.2005

Siis eikös tuossa siivessä ole REILUSTI liian vähän tavaraa? Itse laittaisin ainakin puolet enemmän marabouta.


KommenttiAntti - 22.01.2005

Joo, mielipiteitä ja näkemyksiä tuosta maraboun määrästä on monia, toiset laittavat sitä hyvinkin niukasti, toiset taas nin paljon kun koukulle mahtuu.

Itse olen pyrkinyt saamaan hieman kalamaista silhuettia. Voin jopa sanoa, että tuo kuvakulma pienentää tuota maraboun määrää aavistuksen. Kokoa tuohon siipeen tulee kuitenkin aivan riittävästi vasikasta ja Grizzly-kukoista, joten en näe mitään syytä hukuttaa siipeä marabouhun, mutta kuten sanoin, niin näkemyksiä on niin paljon kuin sitojiakin, eikä ole mitään ainoaa ja oikeaa näkemystä asiasta.


KommenttiAntti - 29.01.2005

Heh, tuossa junglessa näyttää olevan sittenkin jotain taikaa, nimittäin tuon arvosanan suhteen. Sidontajäljeltään tämä on ihan samaa tasoa kuin tuo aikaisempi luomukseni. Tämä ei varmastikkaan ole sidontalaadultaan juuri parempi. Arvosanassa eroa on vain melkein numeron verran (ajoittain oli jopa suurempikin). Ihan näin vain vinkkinä, että arvostelusysteemissä taitaa olla hieman säätämistä vielä. Näyttää olevan niin, että taitaa itse näyttävyys ajaa sidonnallisten asioiden edelle. Tarkoitushan on kai painottaa arvostelussa sidonnallisia asioita, eikä niinkään tuota ulkonäköä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?