Sinisiipi

KommenttiJermoni - 02.02.2005

Mustad scandinavian open-kisaan kehitteillä ollut luomus, mutta ei se tämäkään sinne asti päässy. Voisi toimia vaikkapa pilvettömänä iltana kun taivaan sini alkaa tummua...

Kommentit

Kommenttiherra helsingistä - 04.02.2005

Hmm...koukkuhan on kultainen.Mustad 80500Bl kuuluisi olla musta.mistä olet onnistunut kultaisia koukkuja hankkimaan?kelpaako nämä koukut mustadin kisaan?


KommenttiZalmon - 04.02.2005

Mielummin joelle tuo perho, kuin mihinkään kisaan.Vääryyttä laittaa noin hieno mihinkään näytille, kun sillä on oiva ura vedessäkin. Yksi hienoimpia Räkäperhoja mitä olen nähnyt missään.
Nostan vilttihattua. Onneksi et tehnyt sitä salarin koukkuun.


KommenttiMNi - 04.02.2005

Jermonille muuten vinkkinä, että perhojen kuvia ei kannata tallentaa gif -muodossa, vaan jpeg -muodossa. Gif -muodossa värien määrä on rajoitettu, joten kuvat voi olla värisävyiltään vääriä ja yleensä kuvakoko on myös isompi kuin pakatun jpeg:in. Näissä parissa uusimmassa kuvasi on muutettu jpeg -muotoon, mutta kadonneita värisävyjä ei tietenkään mistään saa takaisin.

Näin offtopic vinkkinä, muuten perhot ja kuvat hyviä.


Kommenttiminä vaan - 04.02.2005

minkä kokonen koukku sul on tosa


KommenttiJaniH - 04.02.2005

Pystyks sää Jermoni selittää suurin piirtein mitkä on tämänlaisen perhotyypin mittasuhteet? Mua kiinnostais. :D


KommenttiZalmon - 04.02.2005

Yritin äsken tehdä Green Highlanderia samanlailla miksaamalla, kun löysin itseltäni yhden sinkkukoukun. Perhana, siitä ei sitten tullut yhtään mitään, saati tuosta rungostakaan. Edelleen hattu pysyy pois päästä kun tätä katselen.


KommenttiJermoni - 04.02.2005

Koukku on tuossa Partridge Bartleet Traditional CS 10/1 kokoa 2/0 kultaisessa värissä. Kuva on minusta ihan hyvä, .gif se on kyllä mutta saapi kelvata :D Voin kyllä seuraaviin perhoihin laittaa jiipegginä.

Mittasuhteet on taiteilijan oma päätös, tässä oon tehny siiven kokoajan piteneväksi, siten että se oikein aseteltuna (ei niinkuin kuvassa) näyttää soikiolta. Sen voi myös tehdä koko rungolle saman mittaisista nipuista, tai miten itse haluaa. Tämä näytti parhaalta omaan silmään. Tuo mixaus on minusta aika helppoa, pitää vain sekoittaa kauan ja kauan ja kauan... sitten kun näyttää hyvältä niin sekoitat vielä yhtä kauan lisää niin siinä on sulla hyvä siipi. :D Tämän parempia ohjeita siihen ei oikeen ole.


KommenttiJaniH - 05.02.2005

Okei... Thanks :D


Kommenttiperho90 - 06.02.2005

Mistä hommaatte sinistä kettua??
Kaikki mitä mä oon nähny on 'värjätty' eli vähän löytyy sinisiä karvoja reunalta..

Hieno perho muuten ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?