Laskuvarjojääkäri

Kommenttiniku - 03.02.2005

Tommosen sitasin!

Kommentit

KommenttiAapo - 08.02.2005

Hyvän näköinen. Häkilä saisi olla tuuheampi. Miten sidot tuon häkilän kiinni sen jälkeen kun se on valmis? Kun jos tuo etukroppa on silloin jo dubattu, niin miten kiinnität sen häkilän pään?


Kommenttijani88 - 08.02.2005

Ite ainakin sidon sen eturuumiin yli ja kiinnitän koukun päälle, perhon pään kohdalle.


Kommentti/hk - 08.02.2005

Itse olen ratkaissut tuon, lähinnä silmää haittaavan, "ongelman" duppaamalla loput eurungosta vasta häkilän kiertämisen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan toimi, jos eturuumiin kiertää jostain yhtenäisestä, esim. riikinkukon silmähöyhenestä.


Kommenttijani88 - 08.02.2005

Niinhän sen saa siistimmin, mutta kalatpa eivät sitä näe, joten aivan sama. Molempi parempi.


KommenttiTatuu - 08.02.2005

Tuo hk:n mainitsema tyyli on mutten ihan ok, mutta jos on tuuhea häkilä lähellä koukun vartta (matala) niin sinne alle dubbaus on yhtä helv*ttiä.


Kommenttijuuso_h - 08.02.2005

Olinpa juuri sidontakurssilla ja siellä opetettiin se ''oikea'' ja kestävä tapa tehdä laskuvarjohäkilä! Eli sidotaan se tuohon siiven alareunaan ja päätellään samaan paikkaan, siis siipeen kiinni eikä koukun varrelle ;) Toivottavasti ymmärsitte...


KommenttiTatuu - 08.02.2005

Jep, juuri tuo Juuson mainitsema tapa on se oikea. Itse kiinnitän kuitenkin häkilän koukulle silmän viereen. Tuo siipeen kiinnittäminen tuottaa meikäläiselle sen verran ongelmia :O ja kyllä se siinä koukullakin ihan hyvin pysyy, eikä meikäläistä pienet kauneusvirheet haittaa :^O


Kommenttinaaris - 31.07.2005

Siiven tyveen päättäminen ei ole vaikeaa. Se takaa siistin lopputuloksen ja samalla häkilää voi vielä lankakierroksilla hienosäätää/tukea. Ps. Tehkää loppusolmu käsin, jolloin langan asettelu häkikän alle/lomaan on helpompaa ja solmu tulee juuri sinne minne pitää.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?