Red Rover

KommenttiHaiyaa-Kid - 05.02.2005

Kommentit

Kommentti(oo) - 07.02.2005

Mielestäni paras perho, jonka olet lisännyt tänne. Kaikki peruselementit hanskassa. Käytätkö UNI-productsin silkkejä? Mitä olet laittanut silkkien alle pohjustukseksi, vai oletko laittanut mitään?


Kommenttisimuli samuli - 07.02.2005

Värien takii toi näyttää ihan joltain lelulta. Mut aikaste hieno


KommenttiHaiyaa-Kid - 07.02.2005 (Muokattu 7.2, 16:29)

En käytä mitään pohjustusjuttuja, olen aina sitonut silkit sidontalangan päälle. Sidontalangasta pitää kuitenkin tehdä aivan tasainen pohjustus, onnistuu kun pyöräyttää langasta kierteen pois. Neulan lappeella vielä tasoittaa pohjustuksen niin mielestäni tulee hyvä.

Käytän uni-flossia jatkeisiin, ne ovat ohuita ja helppoja käsitellä. Runkoihin käytän paksumpaa ja parempaa (siis kalliimpaa :D ) silkkiä, mutta merkkiä en muista tähän hätään.


KommenttiHäiskä - 07.02.2005

Mikä ihmeen mutka tuossa koukussa on?
Aivan kuin kuvaa olisi jotenkin käsitelty...

Perho on kyllä erittäin hieno! Värit on tosi "rohkeat" ja sen vuoksi siis näyttävän näköinen.
Vaikka värejä on paljon, silti perho on tasapainoisen näköinen. :D


KommenttiHaiyaa-Kid - 07.02.2005

Tuo kuva on otettu skannerilla, kun ei ollut digikameraa käytössä. Ensialkuun kuva näytti hyvältä mutta sitten huomaa että skanneri on painanut häkilän ja yläkaaren jotenkin rumannäköisesti. (Ehkä saan joskus digikameran taas käyttöön ja voin lähettää paremman kuvan.

Kuvaa ei ole käsitelty mitenkään, itsekin ihmettelin tuota mutkaa, koukussa ei sellaista ole. Skannasin perhon vahingossa väärinpäin, niin voisiko olla että kuvaa kääntäessä on tullut jokin pieni bugi?

Värit on minustakin sopusointuiset, vaikkakin rohkeat. En ole 100% varma tuosta reseptistä tai perhon kehittäjästä, kyseessä on kuitenkin ihan klassinen perho. Red Rovereita on kahta mallia (ainakin), toisen reseptiä en muista mutta muistan että se on melkolailla erilainen.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?