Pitokoppa

Kommenttijarppa - 01.03.2005

Vesiperhosen kasvikoppaa realistisesti jäljittelevä sidos. Alunperin sidottu kilpailu perhoksi. Itse olen sillä saanut lähinnä kirjolohia mutta maistuu melko varmasti kaikille kasvikoppia syöville kaloille, kunhan värit sovitetaan kalapaikalla esiintyviin koppiin. Minun kalapaikallani kopat ovat useimmiten hyvin tummaa materiaalia, lähes mustia.

Kommentit

Kommenttipeetu - 07.03.2005

Realistisempi toukka olisi paikallaan jos tarkoitus on olla realistinen jäljitelmä,ja perho on liian symmetrinen kasvikopaksi.Toukan ja kopan mittasuhteita voisi parannella.Tämmöiset iskivät heti silmään jos on tarkoituksena olla realistinen jäljitelmä.


Kommenttijarppa - 07.03.2005

Kiitos kommenteista! Tämä perho on yksinkertaistettu versio(kalastusversio) siitä alkuperäismallistani. Puhtaaksi kalastusperhoksi tämä on mielestäni aika realistinen.. Yksinkertaistus koskee nimenomaan toukkaosaa. Tämä perho todella nopea ja helppo sitoa kuten kunnon kalastusperhon pitää ollakkin. Taidanpa laittaa sen alkuperäisen tonne kehitysperhojen puolelle. Laitan siihen paremmat kuvatkin että näkyy se kopanmuoto, se ei ole aivan noin symmetrinen kuin tossa kuvassa/suunnassa..


Kommenttipeetu - 07.03.2005

"realistisesti jäljittelevä sidos. Alunperin sidottu kilpailu perhoksi."

Tämä teksti hämää aika paljon,siis kilpakalastus perhoksi vai näyttely perhoksi???

Kalastusperhona loistava sidos,nämä on niitä vaikeiden kalojen lempiperhoja :)


Kommenttijarppa - 07.03.2005

Tekstini taitaa olla hieman huolettomasti kirjoitettu..Niin siis alkuperäinen ja hieman monimutkaisempi malli on sidottu perhonsidontakilpailua varten. Siinä toukka on hieman paremman näköinen..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?