Mar Lotse

KommenttiJermoni - 03.03.2005

Klassinen levysiipiversio Mar Lodgesta. Perhoa pidetään ison kalan perhona, kuvan perho on sidottu 4/0 lohikoukkuun. Perhon alussiipi on vähän huonossa asennossa mutta se on vain asettelukysymys. Voisi toimia vaikkapa Tenolla iltayöstä? Taitaa kyllä pysyä enemmänkin hyllynreunalla mutta jos joku haluaa tällaisen tehdä kalastukseen niin uskoisin olevan toimiva.

Kommentit

KommenttiJoRzE - 05.03.2005

Vieläkun jermoni opettelisi kirjoitta........

Perho kaikin puolin komia, siipi ehkä hieman korkea.
Pään muotoilua harjoittelemaan eli päässä toivomisen varaa.


KommenttiJermoni - 05.03.2005

Vai että kirjoittamaan pitäisi opetella... mitäs tuossa on väärin kirjotettu? Jos oon siitä kerran sulle huomauttanu kun ei oikeen tullu viesti selville niin ei tarvi yrittää kuittailla jos ei oo mitään syytä siihen.

Tuossa perhossa pää on lakattu vain kerran, joten ei siinä vielä lopullista muotoa ole. Siipi on melko korkea tosiaankin, mutta sitä tässä yritin korottaa hieman muuttamalla mittasuhteita hieman.


KommenttiJoRzE - 06.03.2005

Olli otappa vitsit vitseinä jooko?


KommenttiJermoni - 06.03.2005

Nyt vielä kysyn, että mitä tuossa perhossa on pään lisäksi parannettavaa? Crestit on ainaki minusta ihan hyvin onnistunu, siipi iha kohtalainen, runko hyvä, kierre hyvä. Mikä pielessä?


Kommenttihaatajais mika - 06.03.2005

Siipi on suhtettooman pitkä.


KommenttiElmeri - 07.03.2005

Siipi on ok ja tykkään muutenkin tästä tyylistä. On juuri sopivan karkea, hyvässä mielessä, ollakseen 1800-lukulaisen jäljitelmä. Yläkaari on komea, joskin alkupäästään hieman huonosti asettunut. Mandariinisorsat voisivat olla vieläkin leveämmät, kenties kokonaiset höyhenet jopa. Päähän pari lakkakerrosta lisää.
Pahin miinus on kurkkuhäkilä, joka on ruma kuin perse. Varovainen saksiminen ja harjaus voisi olla paikallaan.
Tausta on hyvä ja kuva onnistunut. Jos saat noita ongelmakohtia korjattua, niin lisää uusi foto vertailtavaksi.
Ja saa näitä tehdä silmukallisiinkin koukkuihin kalastuskäyttöön.


Kommenttiplayer - 08.03.2005

"Joteski söpöö.. pojat tappelee" sanoisi tyttöni mun. Varmasti joku on määritllyt klassisen perhon mittasuhteet, jos itse kykenisin sitömaan näiden sivujen kaltaisia lohiperhoja, antaisin mittasuhteille kyytiä. Versio kai tarkoittaa että siinä on jotain omaa, ja perho sidos on tekijänsä käsialaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?