Tammertinsel

Tammertinsel

Kommenttiplayer - 11.03.2005

Versio käyttämästäni tinselistä. Saman kaltaisessa oli takavuosina elämäni taimen kiinni Tammerkoskessa. Tälläsi perhoon loppukesästä puolen yön jälkeen, joten kelpaa yölläkin. Tässä perhossa on syytä käyttää JÄREÄÄ koukkua. Kuvan perho on sidottu nympfi-koukkuun, muutta reseptissä on mainittu se orginaali. Kuvan perhon siipi on jätetty tarkoituksella pitkäksi jotta sitä voi virittää koskessa.

Kommentit

KommenttiKalajorma - 12.03.2005 (Muokattu 29.3, 23:28)

Viesti poistettu.[Pidetään kommentit perhoja koskevina, kiitos! - FlySam]

Kommenttiepa - 12.03.2005

hieno perho ja kuvat hyvin onnistuneita, tämän tyylistä enemmän niin pääsee alottelijatkin mukaan hommaan!


Kommenttiplayer - 14.03.2005

Jep. Päästä se on kiinni.. Sitoessani tuota tinseliä etenkin sen päätä noteerasin samaa kuin Kalajorma. Isommat silmät ensinnäkin, kuvassa on 3 mm, 5 mm tekee perhosta kalamaisemman. Kun katsoo päätä alapuolelta käytin mustaa lankaa sitoessani,(näkyy kuvissa paremmin) päässä kannattaa käyttää valkoista lankaa. Eräässä tinselissäni olin käyttänyt villadubbingia päässäkin, sain aikaan tukevamman pään ja silmät on helpompi liimata. Niistä puheen ollen, niitä kannattaa karhenta ennen liimaamista. Mitään uutta sidonnallisesti tuossa perhossani ei ole. Kuvia pyrynkin ottamaan sen verran että näillä hienoilla sivuilla olisi tarjolla aloittelijoille (luen itseni sellaiseksi) enemmän sidontatekniikkaa.


Kommenttimatias15 - 01.06.2007

kiitoksia oikein kovasti näistä saa hyvää mallia


Kommenttiluonto-eno - 15.12.2007

Tein tämän nyt itsellenikin,kun tuli toisen perhon yhteydessä puhetta noista silmistä.On sinulla kyllä MAHTAVAN UPEITA PERHOJA!Jos vielä nykyään olisi kannattavaa alkaa ammattisitojaksi,niin taatusti olisit rikas mies:)!Hienoja malleja,joita on ilo yrittää kopsata omaan käyttöön.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?