jock scott

Kommenttihaukimies - 12.03.2005

Klassinen Jock Scott, jonka hunnut on korvattu keltaisilla cdc-höyhenillä.

Kommentit

KommenttiJ@nne - 14.03.2005 (Muokattu 14.3, 17:44)

Kylläpä on hieno. Eikä tuo nyt minusta etes näy kunnolla että siinä on cdc höyhentä. Eihän se ole välttämättä etes haitaksi se cdc, mistä sitä voi tietää. Kaiken kaikkiaan hieno perho. Meinaatko muuten kalastaa tällaisella kaunokaisella?
Ja eikun itse sidonta pöydän ääreen jos sitä joskus harmaassa tulevaisuudessa saisi yhtä hienoja taide teoksia aikaan...(syvä huokaus)


KommenttiDustin - 14.03.2005

Juu kyllä hivelee silmää!:D On se hieno nähä, että ei olla varsinkaan näissä lohiperhoissa kaavoihin kangistuneita, vaan uskalletaan kokeilla kaikenlaista. Todella oiva keksintö tuo cdc huntuna


Kommenttihaukimies - 15.03.2005 (Muokattu 15.3, 14:32)

Tuo cdc on kyllä hyvän näkönen huntuna. Täytyy tosin sanoa, että se ei suinkaan ole oma ideani käyttää cdc:tä tukaanin korvikkeena. Idean poimin Michael radenchichin dvd:stä, jossa hän käytti jokkarin huntuina keltaista cdc höyhentä.
Omasta mielestäni tuo cdc kyllä korvaa tukaanin aivan loistavasti.

Sitten tuosta perhosta. Se on sidottu ihan tauluperhoksi, joten se ei tule koskaan vettä näkemään. Itseasiassa se jo kököttää raamien sisällä.

Tuo kuva ei kyllä tee minkäänlaista oikeutta perholle. Nopeasti räpsäisty kuva, johon ei liiemmin panostettu. Perho kyllä näyttää taulun sisällä miljoona kertaa paremmalta kuin tossa kuvassa. No niinhän ne aina ;)

Laittakaahan vaan rohkeesti mielipiteitä perhosta, niin saa uusia näkökulmia ja parannusehdotuksia ym!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?