Sinistreamer

Kommenttiplayer - 14.03.2005

Sitaisin tämän kokeeksi katsellessani Bert Quimbyn versiointeja Carrie Stevens:n streamereista. Voisi kuvitella toimivan ärsykeperhona. Materiaalit perhossa on mitä nyt sattuu ja kieltämättä pää ei ollut se mitä halusin.

Kommentit

KommenttiHota - 16.03.2005

Kenen valmistajan sininen häkilä siivessä ?


Kommenttiplayer - 16.03.2005

Vastaisin varmasti jos tietäisin. Sininen häkilä on yhtä vanhaa tavaraa kuin minun perhonsidonta harrastus, eli vuosikertaa 80-luvun lopulta. Mutta jollen väärin muista, sulka on ostettu Tampereella Erämies-nimisestä liikkeestä. Ja päättelen siitä että se kotoisin Englannista (Intia on silloin alkuperämaa)ja maahantuojana on ollut Schröder.


Kommenttiplayer - 16.03.2005

Muuten.. Lukaisin ohjettani rungon osalta.. runkoa ei ole dubattu, vaan hologrammi-säikeet on kierretty runkolle. Se siksi että siiven saa tiiviimmin runkoa vasten.


KommenttiPerhopoikke - 17.03.2005

Heeips...Voisko joku laittaa jonkun linkin missä näytetään toi puppelityylin teko??sanoisin että ihan kohtuullisen hyvä perho..


Kommenttittt - 17.03.2005

Tuossa perhossa EI kyllä ole puppelitekniikkaa käytetty.


Kommenttiplayer - 17.03.2005

Joo,perho ei ole puppelityyliin sidottu,se on amerikkalaistyylinen streamer.Esimerkiksi Funny pearch niminen perho on puppeli. Puppelissa on dubattu pää ja yleensä rungon alapuoli selvästi näkyvissä.


KommenttiNiksaa - 18.03.2005

No annetaan kumminkin linkki vaikka ei se tähän perhoon liitykkään
http://www.perhokalastajat.net/?action=artikkelit&id=259


Kommenttiplayer - 18.03.2005

Hyvän linkin olit lisännyt.. Perhorasiassa puppelit löytyy perhokategoriasta. Vilkaisin niitä ja taattuja pelejä ne oli.


Kommenttiolof - 19.03.2005

Pakko sanoa et en kyllä käsitä millä perusteella perhot jaetaan kehitysrasiaan ja perhorasiaan. Tämä kuuluisi kehitykseen ja parii muuta vois vaihtaa tänne.


Kommenttiplayer - 21.03.2005

Olof.. olen samaa mieltä, Sinistreamer vaatii kehittelyä, toivonkin että joku tekee version siitä. Millä perusteella se on ollut päivänperho en tiedä, ehkä siinä on jotain sidoksena, vaikka ei olekaan viimoisen päälle väännetty. Itselläni on Kirjopala-niminen laitettu kehitysrasiaan. Olkoon ruma/yksinkertainen sidos, mutta itselläni se on SE TOIMIVA PERHO, johon tanet ja kirret iskee kun aika ja paikka on oikea, eli ei siinä mitään kehitettävää minun mielestä ole! Jonkun muun mielestä on, silloin hän voi tehdä version.


Kommenttinimetön - 13.01.2007

Terve!
Tuli vaan mieleen tuo närhi perhossasi, oletko muuten tietoinen, että se on rauhoitettu lintu.
Ihan vaan vinkkinä muillekin.
Tässä linkissä lisää aiheesta:
http://www.riista.fi/index.php?group=00000090&mag_nr=1 ja sen viides pykälä ei tunne närhiä.


KommenttiMato - 29.03.2007

Mutta onko se närhi rauhoitettu muualla maailmassa


Kommenttiplayer - 03.11.2008

nimetön..

Valitettavasti närheni on ostettu aikakautena kun se ei vielä ollut rauhoitettu lintu Suomessa, kyseinen närhi ei ole edes kotimainen. Muutoinhan onkin hyvä tiedostaa ettei metsästä rauhoitettuja eläimiä. En kylläkään keseiden seikkojen takia jätä sitomatta perhoihini materiaaleja joita ole vuosien saatossa laillisesti ostanut.

Mutta aina luononsuojelun kuin ihan missä muussakin kritiikkiä sisältävässä kirjoittelussa kannattaa mielipiteensä ilmaista nimettömänä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?