pumu

Kommenttijones - 24.03.2005

kova perho isolle lohelle

Kommentit

Kommenttivison - 31.03.2005

Kieltämättä aika ottavan näkönen putki ! :)


Kommenttiplayer - 31.03.2005

Jos pumu:un lisäisin jotain laittaisin siihen conehead:in tai vaihtoehtoisesti lyijypainotuksen siiven alle. Tosin tuo lienee Kymijoella toimiva perho ja siellä tyylinä on käyttää viriteltyjä heittopäitä siimoissa jolloin perhon painotuksella ei ole merkitystä. Perho on kylläkin siistiä työtä ja ottipeli.


KommenttiAloitteleva_lohisuti - 31.03.2005

Topsipuikko ja silikoniletkunpätkä/kutistesukka hus h******hin ja tilalle kunnon kamaa, esim. F.I.T.S, FFF tai Etolan letkua. Silikoniletkut ja kutistesukat ovat viimevuosituhannan tarvaa, os näin radikaalia ilmausta sallinette käyttää.
Saat kätevästi samasta koukunpidikkeen, sekä voi pistää conarin suoraan päähän. Jos et jostain kumman syystä conaria laita, niin kapeaan sisäputkeen on helppo tehdä pieni, soma pää.


Kommenttiolof - 31.03.2005

Täh ! Tuossa perhossa ei ole kyllä mitään vikaa! Ne hiton fits putket on hiton kalliita. Ottaa rödini "vähään" välistä.. Vaikkakin itse menin ostamaan sitä, kun ei muuta ollut tarjolla. FFF:n putkea taidan ostaa seuraavaksi, kun tääl Pohjois Karjalassa ei noita Etolan perho shoppeja ole. Kommentoidaan perhoja ei sen materiaaleja. Huippu jälkeä.


KommenttiAloitteleva_lohisuti - 01.04.2005

Olof, kalliita ja kalliita. On ne värit mainoskikkoja/rahastusta tai ei, niin niistä saa näyttäviä iskupisteitä, sitä et voine kiistää? Ja tottakai välistä vedetään, omakustannushintaan niitä ei kukaan myy, edes siellä koillismaalla tai missä lienetkään fisustamssa. Elämä maksaa, jos et sitä vielä ole huomannut. Tervetuloa todellisuuteen. kukin ostaa mitä raaskii. Toki kun on 1500e vapa+kela -setti ja sitten itketään muutaman sentin takia per putki, niin on siinä ihmettelemistä.

6 euroa nyt kuluu kaikkeen muuhunkin, paljon turhempaankin. Osta sinä sitä FFF:ää, se on hyvää - niin minäkin teen.

Itse perho on kyllä muuten ihan ok sidottu, en minä sitä sidontajälkeä kritisoinut, otin vain runkoputket puheeksi.


Kommenttikalapaavo - 22.06.2005

Tässäpä oivallisen näkönen lohiperho, juuri tämmöisellä on tämän vuoden tärpit saatu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?