Starry Night

KommenttiJermoni - 03.04.2005

Levysiipinen luomisperho muokattuna klassiseen tyyliin. Perhossa on käytetty useassa kohdassa aitoja materiaaleja, jotka kannattaa korvata halvemmilla. Tauluperho.

Kommentit

Kommenttilarvastelija - 07.04.2005

Todella komea perho! Kuinka paksua tuo gutti on tässä perhossa? Siipi on taitavasti naitettu. Tuon crestin päällä on vähän tuota kultafasaanin karvoja. Ne eivät kyllä haittaa. Miksi lohiperhoihin laitetaan gutti koukun silmukan sijaiseksi? Vaikuttaako se uintiin?


KommenttiPerhoukko - 07.04.2005

Perhon siipi on mielestäni hienosti naitettu, posken mandariinisorsa näyttää omaan silmääni hieman liian pitlältä. Kuuluuko crestin olla noin paljon irti siivestä? Muuten kyllä hienosti ja taidokkaasti sidottu perho, ei multa kyllä ikinä varmaan onnistu tollanen...

larvastelija: Ennen ei osattu valaa koukkuun silmää...tietääkseni, korjatkaa jos olen väärässä.


KommenttiJermoni - 07.04.2005

Tuosta yläkaaresta on ollu aijemmin puhetta, voi näyttää hienommalta jos on vähemmän irti siivestä mutta se riippuu esim. crestin luonnollisesta muodosta. Kesäsorsat on oikean mittaiset, n. 2/3 siivestä. Gutti on 0.30mm siimaa.


KommenttiMiqu - 08.04.2005

Mielestäni tuo siipi voisi olla vähän enempi irti rungosta, se makaa liikaa rungon päällä.
Pää on rumasti takakenossa. Kurkkua ja ehkä poskiakin voisi vähän siistiä.
Muuten kyllä todella hieno!


KommenttiElmeri - 08.04.2005

Hieno perho, mutta se kuva...

-Rajaus saisi olla tiukempi. Varaa on reilusti.
-Parempi valaistus.
-Taustaksi jotain tämän tasoiselle sidokselle paremmin sopivaa


KommenttiAtzU - 08.04.2005

Tuon mallisen siiven päälle melkoisen mahdoton saada yläkaarta menemään lähempänä siipeä. Erinomaisen nätti perho, joka toivottavasti miellyttää myös kalaa. (vaikka tuskin veteen lentääkään...)

Itse tykkään tuon mallisesta siivestä kovasti. Tiedä sitten onko klassinen vai ei, mut todella upea se silti on. Onnittelut!


KommenttiJermoni - 08.04.2005

Elmeri: tausta on minusta aika hyvä, ei liian räikeä tai muuten, semmonen neutraali jotta perho tulee paremmin esille. Kyllä tuosta pitäisi ihan selvää saada, mutta ainahan tietty parannettavaa on ja hyvä tietää! Oon vielä aika noobi tuossa kuvankäsittelyssä...

Miqu: pää on vähän jännän näkönen kuvassa, en saa kyllä nyt uutta parempaa kuvaa kyseisestä sidoksesta mutta se ei ole takakenossa, ja perho ei ole kuvattu suoraan kyljestä vaan hieman takaviistosta. Näyttää vain ;)
Siipi on kiinnitetty siten että sen alareuna ois mahollisimman matala. Kyllähän sen pystyy kiinnittämään siten että se on kokonaan rungon päällä mutta sitten se siipi näyttää mahottoman korkealta ja nousee pystyyn ja joutuu tekemään hurjan näkösiä köyristelyjä :D
Mikäs kurkussa ja poskissa? Jos meinaat että posket on hajonnu niin voin sanoa että ne siikaset ei yhdessä pysy. Red weaverin selkähöyhen muistuttaa rakenteeltaan tukaania, eli heiveröinen. Kurkku on taas niin jäykkää materiaalia (kun en jaksanu polttaa väkäsiä kloriitilla) että sitä ei tuon paremmaksi saa, ja tuuheus on kuuluisaakin kuuluisampi makuasia.

Kiitos kommenteista!


KommenttiV1lle - 08.04.2005

Taitaa mennä hieman aiheen ohitse, mutta tuota kuvaa voi hieman parannella vielä jälkeenkin päin. Jo noilla "yhden napin kuvanparannus" -toiminnoilla saa kuvasta luonnollisemman näköisen. Jos kukaa ei laita pahakseen, niin tässä nyt pienenä esimerkkinä kuva tuosta nopean käsittelyn tuloksesta.

Itse perhohan on kyllä vallan mainio kaikinpuolin. :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?