Putki 1 (nimetön)

KommenttiV1lle - 22.04.2005

Sopii uitettavaksi vaikkapa aurinkoiselle säälle, sameaan veteen. Perholla ei ole toistaiseksi parempaakaan nimeä...

Kommentit

KommenttiM.R - 27.04.2005

mun silmään toi runko ja häkilä näyttää enemmänkin punaselta ku oransilta oon ehkä värisokea tai sit kuva vääristää.mut näyttää nytkin jo aika ottavalta!


KommenttiV1lle - 27.04.2005

Terve,
Tuo runko on itseasiassa Hot Orange väristä Polar Chenilleä, joten olet oikeassa, se on lähempänä melkein punaista kuin oranssia. Tuohon reseptiin voisi itseasiassa vaikka muokata vielä sen...


KommenttiM.R - 27.04.2005

ootko uitellu paljon ton tyyppisiä perhoja lohelle?
kävin äsken kattoo tuolla sun kotisivulla niitä sun putki perhoja mulla oli saman tyyppisessä perhossa ku se sun sitoma mustaputkiperho ni simolla aika kookas lohi kii mut onnistuin karkuuttaa sen.


Kommenttijannep - 28.04.2005

Siisti perho! Nyt on mielestäni riittävästi kettua ja siiven muoto oikeanlainen. Uskoisin, että tuolla kartiolla ja tuolla siivellä perho ei roiku perä alaspäin, vaan ui niin kuin pitääkin.


KommenttiV1lle - 28.04.2005 (Muokattu 28.4, 17:26)

M.R,
Itselläni ei ole käytännössä ollenkaan lohen perhokalastuksesta kokemusta, joten en ole sitä lohille uittanut. K-lohia sentään on tullu ongitua :), niille ovat kyllä kelvaanneet nuokin putket. Tosin juuri tälläisellä vastaavalla mitä tämä on ei ole tullut kalasteltua, mutta täytyypä pistää joskus tämäkin perho testiin.

Jannep,
Jep, myös minä olen havainnut tämän muoviputki+sopiva conehead yhdistelmän parhaaksi. Siten sadaan perho uimaan balanssissa myös hitaassa virrassa/seisovassa vedessä vapaasti uitettuna. Myös vaakatasossa uivan perhon tartutusominaisuudet ovat paremmat kuin "perseellään" (=pystyssä) uivalla.

[offtopicci spämmiä]
BTW, kun nyt noista sivuista M.R mainitsi, niin mainittakoon vielä että laitoin juuri sivujen ulkoasun uusiksi - kannattaa käydä kurkkailemassa lisää putkia sieltä.
[/offtopicci spämmiä]


KommenttiM.R - 29.04.2005

ootpahan vääntäny kyl sivuston ulkoasun siistiks! huomasin myös et jäbä myy perhoja sulla luki siel jotain niist marabou deceivereist mut en löytäny niitä ihan mielenkiinnolla oisin kattonu et millasia oot vääntäny sinne.


KommenttiV1lle - 29.04.2005

Terve taas,
Juu, marabou deceiverit vietiin handusta :), mutta eipä hätä ole sen näköinen. Täytyy pyöräytellä niitä muutama lisää.

Spämmätään nyt vielä lisää, kun vauhtiin päästiin.
Laitoin tuonne sivuille myös pienimuotoisen keskustelupalstan ( http://www.perhonsidonta.net/keskustelu/index.php ). Tarkoitus on pitää ihan pikkufoorumina, mutta siellä voi myös aloittelijat kysellä ihan mitä haluavat ilman, että kukaan hihittelee. Samoin laitoin Lempäälän koskille oman alueen. Käykää ihmettelemässä.


KommenttiM.R - 29.04.2005

Ootko muuten kalastanu paljon haukea perholla .Minkä kokosia deceivereitä käytät?mää oon kalastanu haukea jonku reilu viis vuotta ja oon huomannu et sellaset megaisot perhot toimii parhaiten ku oon nähny et jotkut kalastaa sellasilla 15cm tumpeilla ja saa vaan jotain sellasia kilon poranokkia ni mulla heiluu siiman päässä sellanen lähemmäs 30cm deceiveri siitä ne isot hauet on tykänny!


KommenttiV1lle - 01.05.2005

Eipä ole paljoa tullut haukia kalasteltua, melko harvoin... Silloin kun tulee kalasteltua niitä, niin olen käyttänyt n.15-20cm sidoksia.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?