Se ensimmäinen!

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: saqqa 12.11. 2004, 19:52

Uusi aihe Vastaa ketjuun
24 vastausta,   2 sivua:   [ « 1  2  ] Aseta vahti Lisää vahti
Karvaturri Re: Se ensimmäinen! 1.8. 2004, 19:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Omaa ensimmäistä mittataimenta, tai edes ensimmäistä taimenta odotellessa voin kertoa kaverini saamasta, omalla tekemälläni putkiperholla (vehmainen) saadusta taimenesta Vehmaskoskesta. Tuli sillasta n. 100 metriä ylöspäin muutaman heiton jälkeen (vai oliko se ensimmäisellä heitolla?) sellainen tasan 2 kiloa ja 58 senttiä. Kyllä oli ihailemista...Itse en ole taimenta vielä saanut, olen joutunut tyytymään haukiin ja ahveniin ja yhteen kilon säynävään...ja tietenkin yhteen mato-ongella saatuun kirjoloheen!

perhomies90 Re: Se ensimmäinen! 30.8. 2004, 21:44 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ensimmäinen perho taimeneni oli myös ensimmäinen taimeneni.Sen sain liitsillä...Yritin koko ajan heittää sellaisen todella pikän kiven taakse,jossa ei virrannut yhtään.Sitten hetken päästä se oli kiinni!tärisin aivan kuin olisin saanut jonkun kohtauksen=) Siinä se 45.5 taimen oli..

kalamiäs 90 Re: Se ensimmäinen! 7.9. 2004, 20:40 Vastaa tähän viestiin Vastaa
perhomiäs
Kihniön taimenkosket on hyvä paikka . Sieltä sain ensimmäisen taimeneni joka oli 45 cm luokkaa . Viinikanjoki on myös hyvä paikka.Rauhotuksen jälkeen saa helposti taimenia.

Salar Re: Se ensimmäinen! 6.11. 2004, 22:00 Vastaa tähän viestiin Vastaa
unzkipunzki kirjoitti:
> Sen ensimmäisen mittataimenen muistaa aina.
>
> Minun ensimmäinen oli Hilmonkoskelta, istari mutta istutuksesta oli
> aikaa kun rasvaevä oli kasvanut melkeen takaisin. Muuten kaunis
> hopeinen kala! 45cm ja kultaisella tinselillä.
>
> Noniin teidän vuoro!

Ensimmäisen mittakalan sain, kun olin ensimmäistä kertaa veljeni kanssa soutamassa Vuoksella.Kalaa ei punnittu, mutta se oli 43 cm pitkä.Siitä lähtien kalastus on ollut parantumaton tauti...

saqqa Re: Se ensimmäinen! 12.11. 2004, 19:52 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ensimmäisen mittataimenen sain kymmenkunta vuotta sitten sumukorento aikaan pinturilla. Oli se pienelle kersalle sen verran kova juttu, kun muutaman vuoden yrittämisen jälkeen sai ekan mitallisen, et ei tullu kalastuksesta sinä viikonloppuna enää mitään :) Kala oli muistaakseni kirkas ja pituus jotain 40 ja 45 sentin väliltä. Paikkana oli seuran koski Myhinpäässä.

24 vastausta,   2 sivua:   [ « 1  2  ] Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe