Muistoesineet

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: peetu 15.1. 2005, 04:56

Uusi aihe Vastaa ketjuun
6 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
VisaK. Muistoesineet 22.11. 2004, 15:44 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Omistatteko mitään perhokalastukseen liittyviä muistojuttuja, esim. hattuja, joihin liittyy joitain hyviä muistoja kalareissuilta tai ihan muuten vain jotain nostalgiakamaa? :)

Itsellä on jo pieneksi jäänyt ruskea lierihattu, johon olen lisännyt niitä perhoja joilla on tullut jokin merkittävä kala. Lisäksi hatussa komeilee hopeinen pinssi, jossa on lohen kuva. Siellä se lojuu hyllyssä, josta sitä on kiva aina tiirailla ja muistella hyviä kaloja :)

VisaK. Re: Muistoesineet 22.11. 2004, 15:52 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tuollainen

>0zzy> Re: Muistoesineet 22.11. 2004, 16:07 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ei liity varsinaisesti asiaan, mutta elleivät silmäni petä, hatussa komeilee ainakin vammalan valko-punainen ja riikinfasaani? :)

VisaK. Re: Muistoesineet 22.11. 2004, 16:13 Vastaa tähän viestiin Vastaa
>0zzy> kirjoitti:
> Ei liity varsinaisesti asiaan, mutta elleivät silmäni petä, hatussa
> komeilee ainakin vammalan valko-punainen ja riikinfasaani? :)

Oikein ;) Lisäksi ylimpänä tippetpyrstöinen ja fasaanisiipinen march brown, keltanen k-pääliitsi ja Green butt muunnos. Kaikkiin liittyy jotain kivaa ;)

larvastelija Re: Muistoesineet 22.11. 2004, 19:20 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mä löysin joesta puun palan jossa oli monta hyvä kuntoista perhoa niin ajattelin, että ottaisin sen kotiini muistoksi kun olin kahlannut normaaleilla kumppareilla kaulaan asti jokea. Se puun pala on vieläkin tuossa hyllyllä ja perhot siinä kiinni. :D

Perhoukko Re: Muistoesineet 13.12. 2004, 19:21 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itelläni vihreä lierihattu, suurin tähän astinen kala (4,5kg hauki virvelillä) tuli tämä päässä ja eka kirre (0,8kg virvelillä) myös. Nyt se on mökillä hyllyn päällä ja aina ku meen mökin kautta kalaan nii se tulee mukaan ja muutenkin ku meen mökille niin pidän sitä koko ajan päässä. Sitä on kiva katella nyt kehystetyistä kuvista joissa hymyilee iloinen kalamies lierihattuineen ja saaliineen..

peetu Re: Muistoesineet 15.1. 2005, 04:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
....muistan kun olin ensimmäisiä kertoja perhokalassa,ja istari tane tuli muuramen suvannosta sen jäkeen kun olin lappanut kaikki siimat pihalle kelalta.Tein vastaiskunkin niin että siimat lähti kirjaimellisesti käsistä. oli aloittelevan kalastajan tuuria että sain istarin haaviin.
Muistoina matkan varrelta on kertynyt:
System 1
Ensimmäiset perhoni mm. nalle puh jonka "häkilä" on tehty peurasta :)
Ensimmäinen perhovapa: Sigma3
Todella huonossa kunnossa oleva ultra2 siima
...ja paljon hyviä muistoja tuulisolmuista :)
Ensimmäinen mitallinen kala oli tuo kala muuramesta 15min heittelyn tuloksena perhona toimi vihreä Wulff #8 streamer koukkuun tehtynä ja siivet oli buck tailia :)

6 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe