Kysymys kaikille!

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: Perhoukko 29.3. 2005, 19:00

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Perhoukko Kysymys kaikille! 29.3. 2005, 17:11 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tähän viestiin saa vastata muutkin (mistä saisi edes tuommoista, alhaalta linkistä löytyvää kalkkunaa? Sulan pituus ja pitkät siikaset, entä hinta ja postikulut) pistäkää saittia tulemaan!!

VisaK. mistä olet ostanut\saanut tämän laatuista kalkkunaa: http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=8176 Sulka näyttää todella hyvältä. Mistä ostit? Hinta ja postikulut?

Tarkoitus ois sitoa Klassisia lohiperhoja ja ilman kalkkunaa ei paljoa sido. Jos ootte tilannu Jensiltä (Tanskasta) nii mikä kalkkuna se noista kaikista oikeen on?

Tuli nyt paljon kysymyksii ja toivon mitä hartaimmin että te vastaisitte, oon pienessä kiireessä kun pitäs suunnitella ja sitoa klassinen, (ja sen pitäs viel näyttää hienolta!)

[Muokattu 29.3.2005, 17:15]
VisaK. Re: Kysymys kaikille! 29.3. 2005, 17:22 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ton kalkkunan oon ostanu joskus Sportia Pekasta, mutta onhan sitä muuallakin. Tossa sulassa on vielä aika lyhyet siikaset. Freditiltä sain kyllä todella laadukasta kalkkunaa. Kyllä se on ihan perusmatskua lähes kaikissa alan liikkeissä. Hintalapuissa on ollu numeroita aina 6-13 euroon asti...

Perhoukko Re: Kysymys kaikille! 29.3. 2005, 19:00 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Entäs onko kokemusta Jensistä (tuolta http://www.flytying.dk/prisliste.htm) millastas kalkkunaa sieltä saa? Entäs postikulut? Kiitos vastauksestasi VisaK. kyllä muutkin voivat vielä vastata!

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe