Yleistä mielipidettä perhosivustoista

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: klauri 27.2. 2007, 14:29

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
player Yleistä mielipidettä perhosivustoista 12.2. 2007, 11:04 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Siirsin tämän kannanotoksi tänne yleiseen keskusteluun.
Tämä liittyy minun aiheuttamaan keskusteluun, mainitsin erään perhon kohdalla "kuva on kuin kilpailevan sivuston asetelmakuvakilpailussa".
Minulle ja Aarnelle kehittyi asiasta "kehityskeskustelu" mikä on mitä antoisinta ja mukavaa.

Lueskelin ajankuluksi vähän aikaa taoft:n sivuja. Niinkuin kaikessa "uudessa" alku on aina kankeaa. En todellakaan voi Aarnea moittia hänen toimistaan ylläpitämillään(?) sivuilla. Aarne pyrkii taoft:n sivuilla omalla toiminnallaan pitämään aktiivista osallistumista sivustoilla yllä. Ihan saman takia laitoin perhorasiaan esille hiljaiseen aikaan omia perhojani, kun näytti olevan täälläkin hiljaista. Ja syytä muistaa etten minä ole millään tapaa tekemisissä perhorasian ylläpidon kanssa.

Sormea voisikin heristellä kaikille käyttäjille täällä sekä taoft:ssa. Perhoja saa sitoa ja laittaa esille muulloinkin kuin kalastuskauden alla alkuvuodesta sekä ennen kuin jonkin kisan viimenen palautuspäivä lähestyy. Molemmilla sivustoilla on lukuisia hienoja perhoja, vieläkin hienommilta sitojilta, kaikki sivuja käyttävät sekä niihin sidoksiaan lisäävät ovat hienoja ihmisiä kun ovat valinneet näin hyvän harrastuksen itselleen.

Sidonnan ja perhon kommentoimisesta. Jos esimerkiksi kommentoija kertoo miten itse sitoisi jonkin asian, se ei tarkoita että perho on sidottava sillä tavalla. Meillä kaikilla on omat mielikuvat ja makumme perhoistamme. Kommentoijan esittämistä asioista on vaan poimittava oman makunsa mukaiset asiat mitä ehkä käyttää jatkossa. Sidonnan neuvominen on aivan eri asia kuin käskeä tekemään asia jollain tapaa. Asia kylläkin muuttuu jos aiotte sitoa johonkin kilpailuun kilpailun järjestäjän määrittelemän sidoksen.

Joillekin sitojille nyt vaan voi olla arka paikka saada palautetta perhosta. Kyllähän kai se on selvää että jos perhonsa julkisuuteen laittaa on oltava valmis henkisesti saamaan sitä palautettakin. Täällä perhorasiassa on perhon lisäykseen liitetty toiminto jonka rastittamalla palautetta ei voi antaa.

Aion jatkossakin toimia kuten aina ennenkin.. joskus tarjoan provosoivan kommentin että saadaan säpinää aikaiseksi.

Mutta yhtä kaikki... laittakaapa mielipiteitänne tähän jatkoksi

klauri Re: Yleistä mielipidettä perhosivustoista 27.2. 2007, 14:29 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Juuri näin! :)

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe