Kymin Perhojamboree 2010

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: hessu 27.3. 2010, 09:18

Uusi aihe Vastaa ketjuun
0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
hessu Kymin Perhojamboree 2010 27.3. 2010, 09:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tervetuloa Kymin Perhojamboreehen!!

Perhokalastajien tarpeita kuunnellen järjestämme taas Kymin Perhojamboree-tapahtuman Kymijoella. Uskomme, että teidän mielenkiintonne perhokalastusvälineiden testaamiseen ja perhokalastusvälinein suoritettuun kilpailuun on vähintään säilynyt edellisten vuosien tasolla. Tarjoamme maamme laajimman valikoiman perhokalastusvälineitä teidän testattaviksi ja vertailtaviksi.

Tänäkin keväänä lähes kaikki maamme perhokalastusvälineitä valmistavat ja maahantuovat yritykset tarjoavat tuotteitansa kaikkien testattavaksi Kymijoen Ruhavuolteella ja Koivulan Golfkentällä. Välinearsenaali tulee olemaan jälleen lajissaan laajin maassamme.

Perinteisiksi Kymin Perhojamboreen ohjelmistoon kuuluvat kilpailut järjestetään tapahtuman yhteydessä. Tapahtuman aikana järjestetään Suomen Castingliiton alaiset Suomenmestaruus perholajien pituus- ja tarkkuuslajit sekä tietenkin Spey-heiton Suomenmestaruus kilpailu. Tämän vuoden uutuutena järjestetään myös Suomenmestaruus yhdenkäden kalastusperhovavan pituusheittokilpailu luokan 5 välineillä.

Kansainvälisyyttä lisäävät venäläiset, virolaiset, liettualaiset ja latvialaiset kilpailijat jotka osallistuvat Spey ja 5 luokan kisaan. Sekä ohjelmistoon otetaan maaottelu "Spey Baltic Cup", jossa kisaillaan speyheiton herruudesta. Oletettavasti maaotteluun osallistuu Venäjän, Viron, Latvian, Liettuan ja Suomen 3 henkiset joukkueet.

Heittokisoille avaan oman topikin myöhemmin.

Tapahtuma järjestetään 22.5.2010 klo 12.00–18.00 Ruhavuolteella ja sen viereisellä Koivulan golfkentällä. Kilpailut aloitetaan jo ennen Kymin Perhojamboreen alkua ja maaottelu kisaillaan tapahtuman jälkeen.

Tapahtumaan osallistuminen ja testaus ovat maksutonta, mutta vaativat rutkasti aikaa, joten talouden päättäviltä elimiltä pyynnöt vapaaseen on tehtävä ajoissa.

Tietenkin Kotkan Perhokalastajien Buffetissa tarjoillaan Villisikamaggaraa ja muitakin tuotteita.


Speyheiton SM kilpailun ilmoittautuminen 8.00–8.45
Speyheiton SM pituusheittokilpailu sponsored by Alhospey 9.00–
Castinglajien SM kilpailuiden ilmoittautumiset 11.00–11.45
Castinglajien SM kilpailut sponsored by SP-Elektoniikka 12.00–
Tuote-esittelyt 12.00–18.00
5 luokan SM kilpailun ilmoittautuminen 12.00–12.45
5 luokan SM pituusheittokilpailu sponsored by Airflo 13.00–
Heitto-opetusta By Vision Group Oy 13.00–17.00
Kilpailuiden palkintojenjako 17.00–
Huutokauppa 17.30–18.30
Spey Baltic Cup -maaottelu 18.30–20.00


Paikan päällä olevat tuotemerkit:
A. Jensen, Airflo, Alhonlahti, Beulah, CF Burkheimer, Campstation, CND, Danielsson, Echo, Eumer, Fishbond, Fulling Mill, G.Loomis, Guideline, Greys, Hardy, Kinetic, Marc Petitjean, Maui Jim, McLean, OL-vavat, Orvis, R.B.Meiser, Rio, Scientific Anglers, Simms, TFH-kelat, TFO, Vision, Vosseler, Waterworks-Lamson, Zpey

Lisätietoa:
www.perhokalastajat.net/keskustelu/viewtopic.php?f=20&t=27718


Tervetuloa!

Hessu Helynen
tapahtumaisäntä
Kotkan Perhokalastajat ry

PS. Ja tapahtuma on edelleen ilmainen kaikille!!

0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe