Pieniä kommelluksia...

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: jugou 11.6. 2010, 07:51

Uusi aihe Vastaa ketjuun
7 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
VisionFlyFisher Pieniä kommelluksia... 2.6. 2010, 23:16 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Miulla jäi viime kesänä kolmihaarakoukku peukaloon. Ja homma lähti käyntiin siitä kun rupesin irrottelemaan taimenta koukusta,tietennii se sätki siinä ja sitte jäi koukku sormeen ja aina kun taimen lipes käsistä,koukku meni aina vaan syvemmälle.

Ja puolisen tuntia roikottelin taimenta siinä peukalossa ja sitten oli pakko ottaa siltä nirri poes.Sitte sain sen irti koukusta ja heitin jokeen sen,jostain kumman syystä en ottanut sitä vaikka se oli 45cm .Ja sitte Sulkavan terveyskeskuksen kautta Savonlinnaan lääkärin vastaanotolle.Ja sitten piti uotella koukku sormessa yli 4h.Ja kyllä siinä käytävässä istuessa sai respectiä,kun istuu koukku ja siimanpätkä verisessä sormessa kiinni. Ja oli kuulemma lääkärin sanojen mukaan mennyt koukku jostakin peukalon''syvästä lihaksesta läpi''.Ihmekkös tuo kun sattui niin v*tusti.

Lieneekö muillekin käynyt tämän tapasia juttuja...?

Lärvästelija Re: Pieniä kommelluksia... 3.6. 2010, 01:11 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kyllä siinä varmaan itsellänikin lentäisi hienompikin taimen tai mikä vaan kaaressa kun olisi joku koukku tyyliin luussa saakka kiinni sormessa:D itte en ole kun aloittelija vuotena kerran onnistunut saamaan perhon niskaan kiinni mut sillonkaan ei onneks uponnut väkäseen saakka:D muutama läheltä piti tilanne kyllä on ollut ja muutaman kerran on perho jäänyt kiinni perholiiveihin tai muihin vaatteisiin:D mutta eipä oikeastaan enää moneen vuoteen ole mitään ihmeellisiä haavereita sattunut:)

hauen koukkaaja Re: Pieniä kommelluksia... 3.6. 2010, 19:53 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No kerran olin heittelemässä jigiä virvelillä. Kalastelin aikani ja sitten kun ei ottanut päätin vaihtaa jigiä. No minä tollo otin jigin käteen silleen että vavan kärki ori kaaressa, ja kun ote lipesi, jigin koukku upposi kämmeneen yli sentin syvyyteen. Sitte poljin kiltisti kiroillen lääkäriin jigi kämmenessä. Siellä sitten ujuttelivat sen pois. Aikas lailla samanlainen tapaus kuin VisionFlyFisherillä, mutta taitaa se sinun juttusi vielä viedä voiton ;).

vissy Re: Pieniä kommelluksia... 3.6. 2010, 21:09 Vastaa tähän viestiin Vastaa
hauen koukkaaja kirjoitti:
> No kerran olin heittelemässä jigiä virvelillä. Kalastelin aikani ja
> sitten kun ei ottanut päätin vaihtaa jigiä. No minä tollo otin jigin
> käteen silleen että vavan kärki ori kaaressa, ja kun ote lipesi,
> jigin koukku upposi kämmeneen yli sentin syvyyteen. Sitte poljin
> kiltisti kiroillen lääkäriin jigi kämmenessä. Siellä sitten
> ujuttelivat sen pois. Aikas lailla samanlainen tapaus kuin
> VisionFlyFisherillä, mutta taitaa se sinun juttusi vielä viedä voiton
> ;).

Samalla tavalla on minulle käynyt, no, sain kuitenkin koukun irti etusormesta jo jokivarressa...

stupe10 Re: Pieniä kommelluksia... 3.6. 2010, 23:01 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mulla meni hauenn kannsa semmosen jäätävän kokosen suspi jigin kolmihaara koukku syvälle peikaloon.

No asia meni näin.

Oltiin kaverin kannssa kalassa ja toisella puolella jokea jotkut "idiootit"Saivat pari haukea.Noh ekan hauen ne tappoi kuulapyssyllä kun eivät saaneet koukkua irti.No sitten ne saivat toisen hauen ja huomasi,että hitsi vie kun en uskalla tuon suuta raottaa.Taas joku sai idean"ammutaan sitä tällä kuulapyssyllä silmään että se kuolee ja saadaan sit koukku irti".Sitten minä huusin niille,että odottakaa!Noh lampsin sillan yli sinne ja neuvoin niitä hetken ja sitten se tapahtui.Koitin kiduksien kautta sitä uistinta ottaa pois.Kunnes se heilautti oikein kunnolla ja kolmihaaran yksi haara meni syvälle peukalon keskelle.Tietysti kala räpiköi siinä ja koukku heilui syvällä peukalossa joka teki kipeää!Lisäksi jigistä oli selkäkoukku kiinni vielä.Noh kauhealla puristuksella pihtien avulla koukku poikki ja viereen palolaitokselle.

Siellä ne koitti repiä sitä,mutta ei millään irronnut.Tämänjälkeen ne lähtivät kuskaamaan mua sairaalaan.Sairaalassa puudutuspiikki peukaloon ja tunnottomasti koukku irtosi peukalosta.Hirmuinen reikä jäi keskelle peukaloa.Nyt siinä ei olekkaan enään arpea.Reikä oli niin iso,että sinne oisi saanut laitettua lyijykynän.Tai eihän se reikä ollut,vaan semmoinen erikoinen kuoppa.

Monimutkaisesti selitetty,mutta selitinpä nyt siltikin.
Tämmöinen kommellus sattui minulle. :)

Tuomas

Larski Re: Pieniä kommelluksia... 11.6. 2010, 00:11 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tänään kahdesti meinasi koukku jysähtää sormeen ja kunnolla, onneksi ehdin reagoida, olis muuten ollu melkoinen tappelu irroittaa koukkuja.

Peltopython Re: Pieniä kommelluksia... 11.6. 2010, 03:58 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Lapissa on kuulemma jossain päin, en nyt muista missä, semmoinen terveyskeskus, jossa ihmisistä irrotettuja vieheitä kerätään kokoelmaan seinälle. Niitä kuulemma oli kokoelmassa aikasta paljon erilaisia.

jugou Re: Pieniä kommelluksia... 11.6. 2010, 07:46 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kersana sain otsaan uistimen kun olin laiturilla kattelemassa pakkia ja serkku heitteli siinä niin sitten se olikin otsassa kiinni. Sitten seuraava oli kun katsoin taas vuos sen jälkeen uistimia sisätiloissa niin olikin jääny yksi uistin sohvalle ja siinä aloin pomppia niin meni johonkin polven rustoon kunnolla kiinni ja muistan vieläkin kun itse repäisin sen niin kuuluu vaa ruts :S. Ja siitä sitten pari vuotta kun olin aloittanu perhokalastuksen niin kun alko vituttamaan niin aloin pelleilemään perhostaessa niin seuraavaksi se oli selässä kiinni :D koska olin ilman paitaa.

[Muokattu 11.6.2010, 07:51]
7 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe