Perhojen päät?

Keskustelut » Perhonsidonta

Viimeisin viesti: Nuorukainen 6.7. 2007, 19:58

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
flybeam Perhojen päät? 27.6. 2007, 15:28 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mitenkäs työ lakkaatte nuo perhojenne päät??? Itellä ei tuo taito oo mitään hurraata, on varmaan jokin teknillinen vika :7

Perho joka söi lohikaloja Re: Perhojen päät? 27.6. 2007, 15:48 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Lakkaa kohtuullisesti ettei se valu ja lakataan 2-3kertaa,annetaan lakan kuivua aina lakkauskertojen välillä.

player Re: Perhojen päät? 27.6. 2007, 20:25 Vastaa tähän viestiin Vastaa
En ole mikään huippupäiden tekijä. Lakkaan kuten tuossa edellä mainittiinkin, useaan kertaan. Ensimmäinen kerros tuoreella lakalla, tarkoitan juoksevaa lakkaa. Tämä lakkaus on suhteellisen reilu kerros, jotta se imeytyisi sidontalankaan kunnolla. Jos tulos on hyvä kerralla, kalastusperhoon se saattaa riittää, mutta varmuuden vuoksi vielä kerta lakkaa päälle.
Ehkä paras jälki on tullut lakkaamalla kuitenkin useaan kertaa, joka kerralla lakka lähemmäs siipeä. Mustalakka yleensä kuivuu nopeasti joten sen laitan lähimmäs siipeä tulevaan kerrokseen, mustan päälle vielä kerros kirkasta lakkaa.

Pentagramm Re: Perhojen päät? 6.7. 2007, 09:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo ite lakkaan yleensä larvat vain 1 kertaan kun niitä tunnetusti jää aina pohjaan runsain määrin, mitäpä sitä hyvää lakkaa pohjaan jättämää!:D Muut perhot 2-3 kuten tuossa edellä jo sanottiin, paitsi jos eka kerralla tulee riittävän hyvä niin sit vain sen kerran...

Nuorukainen Re: Perhojen päät? 6.7. 2007, 19:58 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Pikkuperhot ja streamerit lakkaan vain kerran tai kahdesti, lohiperhot ja putket useammin. Kun lakkaa pään 2-5 kertaa, saat todella siistejä päitä. Muista antaa lakan kuivua jokaisen lakkaus kerran jälkeen! Mitä useammin pään lakkaa, sitä kestävämpi ja siistimpi se on ;) Kun oppii "oikean taktiikan", riittää yksi lakkauskerta.
http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=13330

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe