Helan ja jatkeen paikka

Keskustelut » Perhonsidonta

Viimeisin viesti: player 23.9. 2007, 13:17

Uusi aihe Vastaa ketjuun
0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
player Helan ja jatkeen paikka 23.9. 2007, 13:17 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mistä kohtaa Spey-koukkuun sidottu kalastusperho aloitetaan?

Aika monta kertaa se tulee aloitettua liian läheltä koukun mutkaa. No, kun sen aloituskohdaksi on neuvottu koukun väkänen, mutta siinä tarkoitetaan taas eri koukkutyyppiä esim. Tiemco 7999, Mustad SL53UBL jne.

Tässä kuva eräästä Spey-koukkuun sidotusta perhosta. Olen omiin Spey-koukku perhoihin ottanut tavaksi aloittaa sen suurin piirtein kuvan mukaisesta kohtaa, jos välttämättä haluan ottaa riskin käyttää tätä Partrdgen Spey-koukkuatyyppiä. Hyvä muistaa että muiden valmistajien koukut ovat eri muotoisia joten niissä aloituskohta voi olla erilainen. Niin, jä tämä ei ole Spey-perho, vaikka koukku tyyppi on.

Muutenkin ko. koukkutyyppiin näkee sidotun jos mitä villiä viritystä ja yhden hanhen sulan verran sikasia naitettuna siiveksi. Siipi on toimivampi, samoin kuin koko perho jos siiven sitoo matalammaksi vähemmillä sikas määrillä. Viidakkokukon silmähöyhenet muuten voi myös sitoa alaviistoon, selvästi irti rungosta. Perho on erään kalastusperhon protyyppi, eikä sitä ole tarkoitettu kalastusperhoksi (purkuun menevä perho siis).

0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe