Itselläni on "lainassa" kaverin suht vanhoja sidonta tarvikkeita.
Arvaa mille haisee n.10v. "olkanivelineen" minigrippiin pakatut siivet
Samoin jänönnaaman tuoksu - vaikka olikin jo itse hiljattain hankkimani - sävähdytti kun pussin aukaisin.
Se pitää vain kestää XD
Kaikki irrotettavissa oleva hajun aiheuttaja eli lähinnä juurikin se liha, irti ja suolaa niin maan mahdottoman paljon ja pussi kiinni tai sitten hajunpoiston niksipirkka ykkönen etikka voisi auttaa, samoin leivinjauheella on lemua sitovia ominaisuuksia. Leivinjauheen kanssa toimitaan niin, että sen annetaan imeä hajua itseensä jonka jälkeen se heitetään pois.
Itse en ole vielä niin raskaasti kärsinyt näistä tuoksuista, että olisin yrittänyt niitä poistaa tai peittää, mutta monesta muusta matskusta, jota ei säilytetä suurinta osaa ajasta pussissa, olen noita kikkoja käyttäen saanut hajut ainakin kestettävälle tasolle.
Jos "kirves- miestensarja" kuuluu lempi hajuihin niin sitä sitten. Varmasti muitakin omalla hajullaan nuo mätänevän lihan tuoksut peittäviä vaihtoehtoja löytyy, pussiin naaman kanssa laitettavaksi.
Kikkakolmosia on varmasti alanmiehillä tähänkin varmasti takataskuissaan.
Kastelua en suiosittele, ennemmin kunnon kuivaamista tavalla tai toisella.