Levysiiven kiinnitys

Keskustelut » Perhonsidonta

Viimeisin viesti: Pentagramm 11.12. 2007, 15:58

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Pentagramm Levysiiven kiinnitys 10.12. 2007, 19:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kysäisisin mieten saatte noin paksut levysiivet suoraan ja nii ettei se pakene pois koukun päältä... Itsellä paksut levysiiven siis yli 25 siikasiset levysiivet pakenee koukulta ja toinen puoli menee iha lyttyyn... Johtuuko materiaaleista vai mistä.. Levysiipiä olen sitonut mm.kalkkunasta, metsosta ja koppelosta... Hanhea en ole koittanut, mutta sekin aika tässä talven mittaa tulee... Laittakaa kuvia ja tekstiä siitä miten saa saan paksut levysiivet suoraan... Joskus jo 20 siikasisissakin on vaikeuksia...

Ohuet menee kyllä iha hyvi...

Auttakaa miestä hädässä :D

Santtu

Ja kiitokset vaivautuneille... ;)

Mesikämmen Re: Levysiiven kiinnitys 11.12. 2007, 13:26 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No tuon kalkkuna pitäisi olla melko helppo sitoa. Kokeile yksi siipi kerrallaan, pari löysää lankalenkkiä ensin etusormen siipiaihion ja peukalon väliin, sitten kolmas lenkki ja kiristys joko suoraan alas tai ylös vetäen.

Jos tämä ei tepsi ota käytöön kerettiläinen keino (toivottavasti levysiipi puritanistit eivät lue tätä), eli laita tuohon siipiaihion tyveen teippiliuskat molemille puolille tyveä, siis sille koukun silmästä ylimenevälle osalle. Ja toista tuossa ensimmäisessä kappaleessa kerrotut toimenpiteet.

Sorry, kuvin tämä olisi ollut helppo näytää mutta perheen ainoa digikamera on vaimon kännykässä ja enpä taitaisi osata kuvia tänne laittaa, niin ihmeellistä tämä tekniikka nykyisin että setä on pudonnut kärryiltä.

Pentagramm Re: Levysiiven kiinnitys 11.12. 2007, 15:58 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jep kiitän ja kumarran samaa tekniikkaa olen ytittäny parhaani mukkaa käöttää, ohuemmissa se on onnistunu,paksut kyllä menne yleensä perseellee... Mutta taas saa korostaa että toistoja ja toistoja kyllähä se siitä lähtee... :D

Muita tapoja nii kertokaaha ihimeessä...

Santtu


2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe