sidonta vermeille pakki/salkku?

Keskustelut » Perhonsidonta

Viimeisin viesti: naikhii 22.2. 2009, 21:58

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
reiska110 sidonta vermeille pakki/salkku? 10.12. 2008, 22:05 Vastaa tähän viestiin Vastaa
missä porukka pitelee sidonta vermeitä, lähinnä pakki/salkku ja mistä hommattu? Tuppaa oleen aina sekasin ja vaikee löytää materiaaleja nopeesta, eikä tilaa oo kunnon pöydälle mihkä sais kaikki tarpeet.

Huvila Re: sidonta vermeille pakki/salkku? 10.12. 2008, 22:54 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Meillä ne on tässä. Materiaaleista aina osa on noissa säilytyslaatikoissa ja niitä löytyy komerosta lisää, pöydällä vain sidottavan perhon materiaalit. Lokeroissa työvälineitä, kuulat, langat, kierteet, vinyl ribit, lyijyt, kuparit, osa valmiista perhoista ja kaikkea pientä mitä päivittäin tarvii. Koukut on lukkojen takana lasten(7) vuoksi. Nyt vaikka on pöytäkin niin ei kaikki mahdu, mutta täällä onkin 3 sitojaa.
Kaikille vinkiksi että kyllä noita muovilaatikoita kannattaa hommata useampi niin saa kullekin materiaalille oman laatikon ja laatikoita löytyy ainakin isommista marketeista. Ja näppärä tekee niihin myös ilmareiät niin materiaalit pysyy hyvänä.

Mesikämmen Re: sidonta vermeille pakki/salkku? 11.12. 2008, 14:57 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo, jos on yhdeksän vuotta sitonut aktiivisesti, niin ei ne höyhenet ja hörhelöt minnekkään pakkiin tai salkuun mahdu. Ne on mulla tuossa vartavasten ostetussa piirongissa joka toimii sidontapöytänä myös. Sitten on kolme pientä pahvilaatikkoa tavaraa. Varoitus, näinpaljon ei huonomuistisen kannata sidontamatskuja haalia, enemmän menee aikaa aina jonkun yksittäisen materiaalin etsimiseen kuin perhon sitomiseen, ja hermot samalla. Muistia meikäläisellä riittää kuin dementikolla.

enska Re: sidonta vermeille pakki/salkku? 21.2. 2009, 19:40 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo sama juttu 20 vuotta sitonut ja nyt kamat "klaffipiirongissa", mutta se muisti, ei niitä piruvie meinaa muistaa missä ne on, melkoista souvia se etsiminen.

naikhii Re: sidonta vermeille pakki/salkku? 22.2. 2009, 21:58 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Minulla sidontavermeet on kahdessa pakissa jotka ihan oikeasti on tarkoitettu työkaluille..:) Ne on kätevä ottaa aina kalareissullekkin mukaan jos on tarve..

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe