Haukivapaa hankkimassa!?

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Tatuu 19.11. 2004, 17:10

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
mummo Haukivapaa hankkimassa!? 18.11. 2004, 20:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Juu, tällästä tällä kertaa kun ootte saaneet minutkin kiinnostumaan vähän enemmän hauen perhokalastuksesta! Eli olisko mitään ideoita? Mielellään sopuhintaista, mutta ehdottaa saa mitä vaan... olen itse ajatellu tuollaista 3Zone SWS #8 keppiä. onko ko. vavasta kellään mitään kokemuksia?:)

MNi
[Ylläpito]
Re: Haukivapaa hankkimassa!? 18.11. 2004, 23:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
mummo kirjoitti:

> Mielellään sopuhintaista, mutta ehdottaa saa mitä vaan... olen itse
> ajatellu tuollaista 3Zone SWS #8 keppiä. onko ko. vavasta kellään
> mitään kokemuksia?

3Zonet on kaiketi ihan kelpo vapoja, ainakin näin olen antanut itselleni kertoa. Ei mitään huippuja, mutta toimivia. Henkilökohtaista kokemusta ei ole. Aikaisemmin omistin tosin Visionin LPG:n (jos oikein muistan) tai on se minulla vieläkin, mutta taitaa olla pari kolme vaparengasta lähtenyt irti. Hyviä haukia silläkin vavalla on saatu ja oli aikoinaan halpa.

Itse tuossa syksyllä ostin Guidelinen LPXe:n, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Oma vapani on #10, 9 jalkaa pitkä. Vapa on kuitenkin yllättävän kevyt heittää, tuntuu ennemminkin joltain #8 vavalta. Eikä tuon hintakaan ole paha, taitaa ovh. olla jotain reilut 300 €, mutta näin syksyllä voi saada halvemmallakin jos alennuksia löytää.

Muillakin valmistajilla on hyviä vapoja, mutta pitäisi tuota LPXe:tä tällä hetkellä hinta/laatu suhteeltaan todella hyvänä vapana.

Tatuu Re: Haukivapaa hankkimassa!? 19.11. 2004, 17:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mummo katsoppa http://www.kalastus.com/keskustelu/ "mainostus sallittu"-osion ilmoitus "O: perhovapa 8#". Siellä on Empulla aika namu vapa suurinpiirtein suolavetisen 3zonen hintaan...

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe