Perhot

Keskustelut » Swap

Viimeisin viesti: admin 9.1. 2002, 10:34

Uusi aihe Vastaa ketjuun
7 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Tumppi Perhot 7.1. 2002, 09:31 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Maanantaita kaikille, onkos minkälainen määrä jo perhoja kasassa tähän ensimmäiseen "keräykseen" arvon Swapmaster? Ajattelin tuossa sellaista, että pitäisikö tähän vuoden varrelle ottaa ainakin muutama teema tuohon sidontaan? esimerkiksi maahyönteinen, korentojäljitelmä, streamer?? Miltä kuulostaa?

Tumppi

MNi
[Ylläpito]
Re: Perhot 7.1. 2002, 13:40 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tumppi kirjoitti:
>Maanantaita kaikille, onkos minkälainen määrä jo perhoja kasassa
>tähän ensimmäiseen "keräykseen" arvon Swapmaster?

Taitaa olla jo 10 kpl kasassa eli muuta uupuu vielä, mutta onhan tässä vielä viikko aikaa. Voi olla että spigotit parhaillaan sauhuavat...

> Ajattelin tuossa
>sellaista, että pitäisikö tähän vuoden varrelle ottaa ainakin muutama
>teema tuohon sidontaan? esimerkiksi maahyönteinen, korentojäljitelmä,
>streamer?? Miltä kuulostaa?

Jokin teema voisi olla hyvä, jos kiinnostusta porukalla riittää. Teema kannattaa kuitenkin varmasti pitää juuri väljänä eli ei aleta tekemään kaikki naarasmuurahaisia, vaan maahyönteinen on hyvä määritelmä.

Laittakaa mielipiteitä, niin voidaan sopia joku teema vaikka jo helmikuuta varten, jos nopeasti päätetään. Mutta ei pakko tietenkään ole kiireellä sopia mitään, ehtiihän sitä vuoden mittaan.

Loppukaudeksi eräs teema voisi olla "Tällä sain kesän isoimman/parhaan kalan", niin tulee kunnon ottiperhoja.

--
MNi, Swapmeister.

harriv Re: Perhot 7.1. 2002, 14:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tiukemminkin rajattu teema kuin "ottiperho" saa kannatukseni. Ajatus ennätyskalaperhoista on varsin mielenkiintoinen. Kaikki sitomani perhot ja sitten ne, jotka saan jos tuuri käy, tulevat saamaan uintiaikaa ensi maalis-huhtikuusta lähtien....Käviskö ekaksi teemaksi sumarijäljitelmät ?

Jokke Re: Perhot 8.1. 2002, 09:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No miksei tuo sumukorentojäljitelmäkin tietty menisi - täälläpäin ei oikein ole (ainakaan minulla tiedossa) oikein paikkaa jossa sumarijäljitelmiä kokeilla, joten en henk.koht ole moisia vehkeitä käyttänyt. Tässäpä ehdotuksia swapüberführerille teemoiksi:
(jo edellä mainitut)
-Viime kesän suurimman kalan antanut perho
-Sumukorentojäljitelmä
-Maahöntiäinen
+ (pick some)
-Luottopintaperhoni
-Epätoivon iskiessä sidon perukkeeseeni tämän - perho
-Ohukainen ja paksukainen (poikkeuksellisesti kaksi perhoa.
Perhorasiastasi löytyvät pienin ja suurin perho)



Tumppi Re: Perhot 8.1. 2002, 10:07 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Terve,

no tässähän alkaa syntyä kiinnostavaa listaa, Swapmeister varmaan poimii tuolta ideat ja ynnäillään sitten listaa minkä mukaan edetään, varmaan ihan ok jättää muutama "avoin" kuukausikin tuonne, että saadaan jotain erikoisuuksia nähtäville.

Pienenä rajauksena tuonne voisi tehdä että jos se viime kesänä suurimman kalan antanut perho on joku niin ikituttu että sellainen jo on kaikilla (itselläni se sattui olemaan Dark Puh) niin sitten ottaisi ja tekisi vaikka sen toisiksi suurimman kalan antaneen..? Mielipiteitä?

Tumppi

MNi
[Ylläpito]
Re: Perhot 8.1. 2002, 10:16 Vastaa tähän viestiin Vastaa

Jees, keräillään ideoita. Lisää otetaan vastaan mielellään.

Ja voihan se perho olla ikituttu, ei mun mielestä siinä ole mitään vikaa. Niitä parhaita perhojahan tuollaisella kierroksella etsitään ja ei kai se ole "häpeä", jos se sattuu tuttu olemaan?

--
MNi

Jokke Re: Perhot 9.1. 2002, 10:17 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Niinpä - vähän "tylsä" tuosta suurin kala-kierroksesta voisi tulla. Itselläni suurimman kalan antoi musta kuulapäinen leech. No eikä toiseksi suurimman kalan antanut perhokaan niinsanotusti auta, se oli nimittäin Nalle Puh. ;) Mutta eikös tämä vain todista, että tunnetut, vanhat ottiperhot ovat edelleenkin maineensa veroisia jos niillä kerran suurimmat kalatkin nousevat? Ja sitähän voisi vähän sumplia etteivät kaikki samoja perhoja kierroksella lähettäisi vaikkapa kertomalla täällä etukäteen, minkä perhon aikoo lähettää. Voisi olla vähän tylyä jos swapin voittaja saisi vaikkapa 5 Nalle Puhia, 3 leechiä ja 6 larvaa.

Olisi sitten ihan kiva, jos MNi viitsisi koota nämä kierrokset omiksi ryhmikseen. Minusta nimittäin olisi varsin mielenkiintoista nähdä ainakin nuo ottiperhot omassa läjässään. Teettää varmastikin ylimääräistä työtä, mutta noinniinkuin tutkivana journalisminakin olisi vallan mielenkiintoista.

admin
[Perhorasia.fi]
Re: Perhot 9.1. 2002, 10:34 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jokke kirjoitti:

>Olisi sitten ihan kiva, jos MNi viitsisi koota nämä kierrokset omiksi
>ryhmikseen. Minusta nimittäin olisi varsin mielenkiintoista nähdä
>ainakin nuo ottiperhot omassa läjässään. Teettää varmastikin
>ylimääräistä työtä, mutta noinniinkuin tutkivana journalisminakin
>olisi vallan mielenkiintoista.

Ne tulevat omiksi ryhmikseen, kuukausittain, tuonne Swapin kotisivulle, jossa ei nyt vielä mitään tosin ole. Ja ei se teetä juurikaan lisätyötä, perhoihin vain liitetään "tagi", joka kertoo mihin ryhmään se kuuluu ja loppu menee automaagisesti.

--
MNi

7 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe