Kritiikkien poistaminen (Siirretty perhokommenteista)

Keskustelut » Sumppu

Viimeisin viesti: admin 31.12. 2003, 12:25

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
SAA#!?A Kritiikkien poistaminen (Siirretty perhokommenteista) 31.12. 2003, 11:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
vittu saatane ja vielä perkele!!!!!!! Miks saatanean helvetissä mun kritiikit aina poistetaa täältä!!!! Eikö noista perhoista saa mitää negatiivist sanoa???

admin
[Perhorasia.fi]
Re: Kritiikkien poistaminen (Siirretty perhokommenteista) 31.12. 2003, 11:49 Vastaa tähän viestiin Vastaa
[Yo. kommentti oli perhojen yhteydessä, mutta siirretty tänne, koska ei liittynyt sinänsä perhoihin]

Saa negatiivistakin kritiikkiä sanoa oikein mielellään, kunhan se on asiallista ja kohdistuu perhoihin. Viestien tulee kuitenkin olla hyvien tapojen mukaisia, mm. kirosanat ja turha herjaaminen ei kuulu hyviin tapoihin. Tosin niitäkin voi käyttää hallitusti, jos taidon osaa.

Jokainen poisto on mietitään tarkasti ja mitään ei poisteta huvin vuoksi, vaan sivustoa yritetään pitää luettavana ja asiallisena. Epäselvissä tapauksissa poistoista päättää useampi kuin yksi ylläpitäjä, jotta yksittäinen mielipide ei vaikuta liiaksi päätöksiin.

Poistettavat viestit yleensä herjaavat sitojaa, arvostelevat/ylistävät perhoa ilman perusteita (huono perho/hyvä perho) tai samaan keskusteluun on sama henkilö kirjoittanut eri nimimerkeillä. Tuossa muutamia esimerkkejä, muitakin tapauksia saattaa tulla. Toivottavaa on kuitenkin että viestejä ei joudu poistamaan, mutta valitettavasti joskus sitä tarvitaan.

Lisäksi viestejä saatetaan siirtää muihin ryhmiin, jos ne paremmin sopivat niihin, mutta tästä laitetaan ilmoitus ainakin joksikin aikaa kyseisen perhon sivulle.

Olet tervetullut antamaan kommentteja - myös negatiivisia - perhoista muiden käyttäjien tapaan, kunhan ne ovat asiallisia ja perusteltuja.

--
MNi

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin