Lankosken Köffi

Keskustelut » Sumppu

Viimeisin viesti: petska 29.7. 2007, 21:55

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Tuuppari Lankosken Köffi 21.8. 2005, 09:06 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mitäs mieltä porukat on palvelusta ko. liikeyrityksestä?

Itselle ja porukallemme jäi viimeiseltä reissulta surkuhupaisa kuva. Olimme liikkeellä 3 ukon kalaporukalla ja aloitimme reissun ostamalla luvat köffiltä. Samalla joimme kahvit ja ostimme muutamat oluet (ihan vaan janoon). Kalasteltuamme alkoi tietysti jossain vaiheessa nälkä kalvaa suolenmutkaa ja päätimme ruokailla koffillä. No ei kun annosta tilaamaan. Annos ei ollut suuren suuri, eikä lisukkeita ollut lusikallista enempää eksynyt pihvin ja muutaman perunanlohkon sekaan. Totesimme, ettei kalamies tällaisella elä. Lisää ei samoilla hinnoilla tilattu, mutta ajattelimme juoda kahvit päälle. Eipä mitä, kahvi ei sisällykään ruokailuun kuin lounaspöydässä. Joten ei kun 1.30 pöytään, että saa sikarin kanssa kofeiinit kroppaan.

Sillä energiamäärällä, sitten jatkettiin kalastusta ympäri Merikarvian jokea. Käväisimme katsomassa Salmelankosken, Holmankosken ja Puukosken tilanteen, mutta niissä oli kalastuspainetta liikaa ja Puukosken laavulla nuorisolla lauantai-illan huumaa. Päätimme katsastaa vielä luonnon uoman alaosan, jossa kalastelimme jonkin aikaa ennen siirtymistämme voimalauoman tikkaamiseen viimeisenä vetona.

No kalastelu oli mukavaa kuunvalossa ja kello 22.48 puhelin soi ja kaverit ilmoittivat siirtyvänsä köffille kahville ja itse ilmoitin tulevani perästä, koska kalastelin alasuvannon päällä. No koskesta pois, autolle ja kamat autoon. Saavuin köffille juurikin sulkemis aikaan ja kaveri olivat juoneet kahvinsa. Olin viimeinen asiakas ja sain kahvit paperimukiin, ulos juomaan kahvia joka oli menossa viemäriin ja maksoi minulle edelleen 1.30e.

Ihmettelen, ettei köffillä panosteta asiakkaisiin jotka eivät vain poikkea siellä, kuten turisti. Tämä porukka on niin sanottua, vakioasiakas porukkaa joka poikkeaa (poikkeaisi, me emme enää)useammin. Rahtarit kun tuollaisen kohtelun saavat, alkaa sana kiertää ja paikka on mustalla listalla nopeasti. Ei tuollaista touhua voi kuin hymyillen katsella, porukassa päätimme siirtyä Tuorilan Nesteen palveluihin. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme köffin toimintaa ihmetelleet, mutta jollain tavalla tämä oli piste i:n päälle.

[Muokattu 21.8.2005, 09:12]
garffi_ Re: Lankosken Köffi 31.5. 2007, 04:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo. Emmäkää tuol Köffissä tykkää käydä. Tuorilan seo paljon parempi. Kahvit&ruuat&körsyt voi vetää sisällä. Annokset ovat omasta mielestä kohdillaan. Sinne siis!

petska Re: Lankosken Köffi 29.7. 2007, 21:55 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Minä ja kaverinikin saivat aika outoa palvelua tuolla. Myyjä ei meenannut kuulla mitään ja muutenkin vaikutti aika pimahtaneelta

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe