Hammonjoki / Hammon ala juoksua

Kommenttitammukka - 08.01.2005

Kävin ottamassa ton kuvan myöhäis syksyllä. Vesi oli ihan hirveen näköstä!

Kommentit

Kommenttitammukka - 08.01.2005

Kommentoikaa! Mun mielestä paikka on ihan hieno mutta kun vaan toi vesi olis kunnollista. En ole vielä kertaakaan nähnyt että vesi olisi paljon tuon kirkkaanpaa jos tota voi muuksi kuin kuravedeksi edes sanoa. Ps oltiin tuolloin vaan käymässä isukin kanssa. Joku kookkaampi kala kävi pinnassa ja mä sanoin isukille siitä. Se vaan tuumas että "Jos se vaan kävi haukkaamassa happea"


KommenttiZeno - 09.01.2005

kyllä hammon vesi on normaalisti kristallin kirkasta, sateet tai tulvat samentanut tuossa kuvassa. Vesi on todella hyvälaatuista normaalisti, pienet sadekuurotkin saavat aikaan tuon ilmiön


Kommenttitammukka - 09.01.2005

No kumma juttu kun mun kohdalle on aina sattunu tämä paskanen vesi. Joka kerta olen ennen hammolle lähtöä seurannut ainakin viikon sää tilaa ja ajoittanut käynnit niin että on ollut kuivaa eikä ole ollut yhtään sateita mutta ei auta ei auta1 aina sieltä löytyy sama kuravesi. No kerran kyllä oli "kohtalaista vettä" olin silloin ylä juoksulla. Pohjan saattoi jopa nähdä jos ei ollut yli 30cm syvää mutta siihen sekin ilo loppui kun joku vissiin alkoi leikkiä kura leikkejä ylä juksulla ja hups! taas oli vesi ruskeeta :(


KommenttiZeno - 10.01.2005

joo itellekki on käyny vastaavasti, aluksi vesi on kirkasta, mutta yhtä äkkiä tulee selvä "verho" veteen yläjuoksulta, sen jälkeen kalastamisesta ei tule mitään.


Kommenttipietu - 15.01.2005

Hammon vesi on kyllä normaalisti kesä-aikaan kirkasta, viime kesän runsaat sateet tosin pitivät veden enemmän tai vähemmän sameana lähes koko kesän. Mutta hieman humuspitoinen vesi on hammolla usein kalantulon kannalta parempi kuin kristallinkirkas. Kalat eivät säiky kalastajaa yhtä helposti. Kun vesi on saman väristä kuin tuossa kuvassa, niin kalastus ei toki ole enää yhtä mielekästä.


Kommenttitammukka - 18.01.2005

Onko muuten kenelläkään kuvan näyttämästä kohdasta jokea kokemuksia. meinaan vaan että toi on yksi hienoimmista kohdista hammolla ja olis rankkaa jos kyseisestä kohdasta sais kalaa... P.S. Ja jos toi vesi vaan olis lähdeveden näköstä...


KommenttiJurppa - 05.02.2005

Mistä kohtaa hammoa toi on kun ei millään tule mieleen? Ylä vai alaosalta?

Ja sitten veden sameudesta... Itse kun olen käynyt hammolla, on vain kerran ollut yhtä sameaa vettä kun kuvassa(ja silloin oli kovat sateet).


Kommenttipietu - 10.02.2005

Jos nyt oikein hahmotan niin kuva on otettu hieman alaosan tulipaikalta ylävirtaan.


Kommenttitammukka - 05.03.2005

Oikein hahmotat pietu... onko kokemuksia kyseisestä kohdasta?


Kommenttipietu - 10.03.2005

Onhan tuosta(kin) kohdasta niitä perusnieriöitä ja harreja tullut, itse en kuitenkaan muistaakseni ole tuosta mitään isompaa saanut.


KommenttiHeba - 22.01.2006

mäpä sain tosta 1,5 kilosen harjuksen,silloinkin vesi oli ollasta kun oli satanu

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?