TVR: Lapin Lumo

Onnistuneen Kuhmon matkan jälkeen, TVR (Taimenten VapautusRintama) on jälleen uuden haasteen edessä. Tällä kertaa kohteeksi on valittu vaativa Lapin erämaa, jossa ei huhujen mukaan edes GSM-puhelin toimi. Aluksi mukaan lähtijöitä hieman pelotti lähteä matkalle, mutta pelko voitettiin kuitenkin. Se oli lopulta helppoa, kun muistimme miten paljon taimenet tarvitsevat meitä. Motivaatio oli korkealla, kun lähtöpäivä koitti.

    Seuraava sivu >

Kommentit

Kommenttietzku - 29.10.2003

Tälläsia on törkeen hauska lukee... tämmösiä lisää. Olin nuortilla viime vuonna ja mitään muuta ei tullu ku 20cm taneja. Harreja ei näkyny?


KommenttiVisaK. - 04.12.2003

Ihan samaa mieltä! Tulis vaan vähän lisää ikää meitsille ja perhokavereita niin lähtisin heti tekeen tollasii reissuja!


Kommenttihuiskia - 09.06.2004

kanataa lukee jos on aikaa.on meinaa poljo hyvää tekstiä


Kommenttihuiskia - 02.07.2004

outo sarvi tolla porolla vika sivulla


Kommenttifishushtaja - 17.07.2004

Mikäs oli harrin alamitta tuolla? Kun tekstissä puhutaan vain "alamittaisista harreista".


Kommenttitimppah - 22.07.2004

eikös se oli 35cm?


Kommenttieräjorma - 14.02.2005 (Muokattu 14.2, 14:47)

Itse olen kolmena vuotena ollut ihan samoilla paikoilla esim: riekkohaudalla, morottajan koskella, saunavaarassa( jossa leiri on usein ollut), noissa kemijoen paikoissa, sormijoella, kairiverin eräkeskuksessa on myös yksi viikko yövytty (kaveri sai siitä 52 senttisen tanen, tosin taisi olla viime kesäinen isukas). Muitakin paikkoja oli tuttuja.

Tekstin perusteella huomasin että myös te löysitte pikkuharreja. Sieltä missä oli se silta poikki niin siitä eteenpäin kun jatkoimme isäni kanssa (minä mopolla, isä moottoripyörällä) niin oli sellainen hauskannäköinen tulentekopaikka niin siitä otti 50 perättäisellä heitolla joku pikkuharri perhoon. Heitin siinä pinturia ja vaikka otin perhoa takasin päin ja se tuli veden alla niin silti ne mielipuolet ottaa kiinni. Ne pikkuiset ottaa mihin vaan ja koska vaan.

Perhoista kuitenkin isoimmille parhaiten maittoi nalle puhit, klinkhammerit,red tagit, march brovnit.

Niin ja saitteko puronieriöitä, itse sain morottajan ihan kosken alta 26 senttisen. Sormijoella kannattaa käydä koittamassa koska juuri sen sillan alapuolelta ( jos ymmärsin oikein minkä sillan ylititte) niin on hyvä paikka.

Sellasen kerhon kanssa ollaan oltu siinä ja yhellä kertaa tuli taimenet 360 ja 630 grammaa. Ei noi mitään isoja mutta suurimmat sen reissun kalat ja emme siellä mitenkään paremmin kalastaneet kuin muualla. Kesällä olen taas sinne menossa ja kyllähän sinne aina jaksaa mennä.eräjorma


KommenttiJ@nne - 25.02.2005

Mäki olin viimen kesänä tuolla ja saalis oli 57 senttinen kaunis taimen. HYVÄ PAIKKA :)


KommenttiLepaska - 04.01.2009

Mie kävin myös viimekesänä siellä ja sain 68 senttisen tanen LÄLLÄLLÄÄÄ

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?