Silkki

Silkit ovat joko aitoa silkkiä tai keinotekoisia. Silkkilankoja käytetään sidonnassa, rungoissa, alusrungoissa ja lohiperhojen perissä, sekä iskupisteinä. Silkkejä on saatavissa useita värejä, myös fluorivärejä. Aloittelijan kannaattaa hankkia perusväreiksi musta, valkoinen ja punainen silkkirulla.

Myös keltainen ja oliivin vihreä ovat varsin hyödyllisiä värejä. -- >Ozzy>

Sivua muokattu viimeksi 29.05.2004 12.53.
Muokkaajat admin, perho hullu, >0zzy>, A-O

Katso myös

Sidontamateriaalit Hakemisto

Kommentit

KommenttiA-O - 29.05.2004 (Muokattu 29.5, 07:43)

Kukas tuohon on tuon oliivin silkin lisännyt? Sitä ei todellakaan tarvitse kuin korkeintaan eräissä perhoissa. Ja nämä ovat niitä joita aloittelija tarvitsee, tuo keltainen silkki menee vielä, kun sitä käytetään melko paljon jatkeissa.

Muutenkin aika törkeää mielestäni tulla tärvelemään toisten tekstejä jollain lisäyksillä, jotka ovat suoraan sanottuna ala-arvoisia yhden sanan täyttöjä.

Toki kaikki saavat osallistua artikkelien muokkaukseen, mutta se pitää sitten tehdä kunnolla. Mielellään myös jotain omaa tekstiä, eikä vain muokata yhtä sanaa. Tee vaikka kokonaan uusi kappale, mutta yhden sanan muokkaus on jo aika törkeää.

Mitenkäs ylläpito suhtautuu, eikö olisi reilua, että siihen laittaa jokainen käyttäjä jotain omaa ja uutta, ettei vain vaihdeta väriä toiseksi jne... Tuossakin tapauksessa olisi voinut huomauttaa vaikka kommenteissa, että voisi lisätä jtkn. Minäkin epäilen, että monikaan aloittelija ei todellakaan mitään oliivia silkkiä tarvitse - on niille rahoille parempiakin sijoituskohteita.


Kommenttiadmin - 29.05.2004 (Muokattu 29.5, 12:57)

Nuo värit ovat makuasioita pitkälti, joten siihen en nyt niin kantaa ota.

Ideana on että kaikki voisivat muokata tekstejä ja lisätä sinne tietoja mitkä muilta jäänyt huomioimatta. Pieniä lisäyksiä voi laittaa mielestäni suoraan tekstin sekaan, mutta ehkä tuollaiset värien lisäykset voisi merkata jotenkin sulkuihin ja laittaa perään kenen mielipide asia on. Esimerkiksi näin: (Myös oliivi ja keltainen ovat hyviä värejä mielestäni --MNi). Päivitän tuon yo. tekstin tälläiseksi.

Suositeltavaa on myös käyttää tätä kommentointia, etenkin jos ei ole ihan varma onko oma lisäys tarpeellinen. Kommenteissa voi käydä keskustelua ja siten sen perusteella itse teksti voidaan päivittää.

Mielestäni se että kaikki voivat tekstejä muokata on hyvä mahdollisuus oikein käytettynä, ei negatiivinen asia. Näin jokainen voi laittaa vähän tietoa lisää sivuille ja yhdessä näistä kertyy hyvä tietomäärä.

On myös mahdollista laittaa sivut lukituiksi, jos joku ei halua että niitä muokataan. Tästä kannattaa tehdä pyyntö osoitteeseen webmaster@perhorasia.fi

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?