Silver doctor

Kommenttijpk - 26.11.2009

Stenbergin Mikon perhokalastajat.net sivulla olleesta doctorista innostuin...No,vielä on pitkä matka Suomen mestaruuksiin mun osalta..

Kommentit

Kommenttijpk - 04.12.2009

Niin siis muunnoshan tämä on,jäi vain tosta nimenperästä mainitsematta!! Pryce-Tannatin ohjeet tässä on unohdettu.. ;)


KommenttiEki - 04.12.2009

Kannattaa vähän rajottaa tuota värien säätöä ettei mene ihan överiksi.

Itse perhosta saavat asiaan paremmin vihkiytyneet antaa kommenttinsa.


KommenttiMesikämmen - 05.12.2009

Ei paha. Huomio kiinnityi runkoon joka kuvan mukaan lienee ohuempi kuin jatke, pikkuisen valkeaa silkkiä tai valkeaa Uni-Strechiä(UnDerBodyä) alusrungoksi, silmää kohden aavistuksen pasunevaksi sidottuna, niin saat tuosta hopearungosta kauniin.

Mittasuhteet ihan OK. Sarvetkin löytyy, siitä iso plussa. Materiaalien käsittely alkaa olla siivessä selvästi hanskassa.

Pää: lienee makuasia tehdäänkö se punaiseksi lakaamalla, vai noin. Itse pidän kiiltävän punaiseksi lakatusta nupista.


Kommenttijpk - 05.12.2009

Kiitos Mesikämmen hyvistä huomioista ja sidontavinkeistä!! Pää tulisi kyllä siistimpi lakalla,täytyy myöntää! Mutta hyviä huomioita,kiitokset! :)


KommenttiGlenButerol - 05.12.2009

Siinähän on ihan nätti siliveri, mutta pariin asiaan kiinnittäsin huomiota.

-Vyö/Pää; Kun teet sen dubbaamalla, saat paremman lopputuloksen jos laitat materiaalia vain juuri sen verran, että sidontalanka peittyy. Kierrät sitten useamman kerroksen sitä ja se on helpompi hallita ja saada halutunlaiseksi. Lisäksi tulee huomattavasti kestävämpi.

-Aloitus koukulle; Ei kannata ihan orjallisesti noudattaa klassista sääntöä aloituskohdasta. Minusta koukkuvalinta päättää sen mistä hela aloitetaan. Tässä on varsin kaunis koukku, mutta jos aloituskohta olisi hieman lähempänä koukun kärkeä niin se nostaisi tämän perhosi aivan eri tasolle.

Mutta kaiken kaikkiaan lupavaa sidontaa. Seuraavaa odotellessa.

Ps. Kannattaa katsoa vaikka tästä perhosta ohjeita tuohon aloituskohtaan.
http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=16817


Kommenttijpk - 05.12.2009

Kiitokset GB sullekin rakentavasta kritiikistä! Jotenkin vaan orjallisesti koitan noita klassisen sääntöjä noudattaa vaikka totta se on että spey tyylisiin koukkuihin niin ei pitäisi sitoa.Ja joo,toi dubbinki. Vyöhön sen sain jotenkin nätimmin,juuri sillain kevyesti,mut päähän sitten sattuikin paksumpi kimppu ja muutenkin pää olisi kannattanut tehdä lakaten...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?