Perhojen arvosanat (Oli: Pörhelö)

Keskustelut » Sumppu

Viimeisin viesti: player 23.5. 2006, 11:01

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
A-O Perhojen arvosanat (Oli: Pörhelö) 21.4. 2004, 08:41 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olen tehnyt sellaisen havainnon, että kaikissa mummon lisäämissä perhoissa arvosana on alussa lähes 9:n tuntumassa. Sitten sitä vähän "palautellaan" tuonne oikealle tasolle. Niin on käynyt myös tämän perhon kohdalla. Toki täältä löytyy myös muitakin vastaavia tapauksia, kuten Ficon ambulanssi zonkkeri, Pankinjohtaja Wasastjärna (muunnos), Kettu rainbow jne... onhan näitä.


Kettju Re: Perhojen arvosanat (Oli: Pörhelö) 21.4. 2004, 12:05 Vastaa tähän viestiin Vastaa
A-O pointtisi oli, mikä? Tarkoitatko että Mummo ja muut ,allekirjoittanut mukaanlukien, äänestäisivät omia perhojaan saadakseen niille hyvät arvosanat? Voihan se tietysti olla niinkin, mutta epäilen aika vahvasti.

Miksi et muuten ole itse rekisteröitynyt Perhorasiaan? Rekisteröidy käyttäjäksi ja lisäile omia perhojasi tänne niin nähdään sitten minkälaisia arvosanoja ne saavat... Eiköhän niillekin löydy sopivat arvosanat kun tarpeeksi moni niitä äänestää.

player Re: Perhojen arvosanat (Oli: Pörhelö) 23.5. 2006, 11:01 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joskus tuli eksyttyä antamaan arvosanoja perhoille.. mutta kertaakaan ei omaa sidosta vastaan ole tullut. Et silleesti..oiskohan admin tehnyt oivan virityksen. Oli miten oli..hyvä niin.

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe