Kalastuksenhoitomaksuun korotus vuoden alussa

MNi, lisätty 05.12.2003 15.20 #
Kalastuksenhoitomaksu nousee ja on ensi vuoden alusta lukien 20 euroa kalenterivuodelta. Lyhytaikainen seitsemän vuorokauden maksu on ensi vuoden alusta lukien 6 euroa.

Kalastuksenhoitomaksu suoritetaan maa- ja metsätalousministeriön tilille: Nordea 166030-101496.

Maa- ja metsätalousministeriö postittaa 5.12.2003 yli 300 000 kalastuksenhoitomaksukirjettä, jotka sisältävät saajan henkilökohtaisella viitenumerolla varustetun kalastuksenhoitomaksun tilisiirtolomakkeen sekä tietoa kalastukseen liittyvistä lupa-asioista. Kirjeen saavat kaikki kalastuksenhoitomaksurekisteriin kuuluvat sekä vuoden 2004 aikana 18 vuotta täyttävät henkilöt.

Kalastuksenhoitomaksunsa 31.5.2004 mennessä maksaneet saavat kalastuskortin postitse kotiinsa. Kalastuskortti on todistus maksetusta kalastuksenhoitomaksusta ja se kulkee kätevästi mukana kalavesillä. Kalastuskortit pyritään postittamaan kuukauden sisällä maksupäivästä. Kuitti maksutapahtumasta toimii todistuksena, kunnes kortti saapuu.

Kalastuksenhoitomaksurekisterin kokoaminen jatkuu edelleen. Kalastuksenhoitomaksurekisteriin voi ilmoittautua maa- ja metsätalousministeriön internetsivuilla osoitteessa: http://www.mmm.fi/kalastus


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?