Perhonsidonnan XX. SM-kilpailun tulokset

admin, lisätty 26.10.2003 21.14 #
Viikonloppuna 25.-26.10.2003 pidettiin Kajaanissa Perhonsidonnan SM-kilpailut, jotka järjesti Kajaanin Perhokerho ry. yhdessä Suomen Urheilukalastajain Liitto ry:n ja Perhokalastus-lehden kanssa.

Juniorisarjan voiton otti Pirkanmaan Perhokalastajien Joni Haapanen. Seuraaville sijoille tulivat Joona Linervo (Joensuun Perhokalastajat) ja Sami Peltomaa (Seinäjoen Seudun Perhokalastajat).

Yleisessä sarjassa parhaaksi selvisi Santeri Kinnunen Espoon Perhokalastajista. Hopeaa otti Ilkka Vesa ja pronssia Kimmo Johansson; molemmat edustivat Pirkanmaan Perhokalastajia.

Lohiperhosarjassa paras oli Olli Koskinen (Joensuun Perhokalastajat), toiseksi tuli Juha Kallio (Helsinki) ja kolmannelle sijalle Perhorasiaankin ansiokkaasti perhoja lähettänyt Petteri Päätalo (Pohjoinen Kalaseura ry/Oulu).

Onnea kaikille sijoittuneille. Ja hatunnosto järjestäjille ja kisaan osallistuneille: teidän ansiosta perhonsidonnan taso Suomessa pysyy korkeana.

Kisasta voi tarkemmin lukea Kajaanin Perhokerhon kisasivuilta, jossa on kisan täydelliset tulokset ja kisan perhot resepteineen.