Vain kuvallisia perhoja

admin, lisätty 22.01.2004 16.55 #
Perhorasiassa ei enää julkaista kuin kuvallisia perhoja. Tämä siitä syystä, että kuva helpottaa perhon sitomista todella paljon ja digikamerat ovat yleistyneet jo lähes jokamiehen laitteiksi. Tällä hetkellä jo suurin osa uusista perhoista on kuvallisia.

Jos kuitenkin haluat jonkin perhon lisätä Perhorasiaan ja sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa siitä kuvaa, niin perhon voit lähettää meille kuvattavaksi. Ota yhteys tässä tapauksessa sähköpostilla osoitteeseen webmaster@perhorasia.fi, niin saat tarkempia ohjeita.

Vanhat, kuvattomat, reseptit säilyvät kannassa ainakin toistaiseksi, mutta jossakin vaiheessa kaikki perhot tullaan käymään läpi ja pudottamaan pois turhaksi katsottuja sidoksia (esim. sidokset joista on myös kuvallinen resepti jne.).


Kommentit

KommenttiFlySam - 22.01.2004

Kannatetaan !


KommenttiNIKO - 22.01.2004

hyvä


KommenttiJ.Zulu - 22.01.2004

kannattais ehkä poistaa ihan suosiolla kaikki kuvattomat perhot..?


Kommenttiakub - 22.01.2004

kannatetaan erittäin paljon, juuri tänään kiroilin noita perhoja katsellessa kun niin paljon kuvattomia.. juu ja yhdyn Zulun kommenttiin, samantien kaikki kuvattomat vaan pois :)


Kommenttiwegvbgdfbvsd 4 - 22.01.2004

poistakaa kuvattomat perhot, niistä ei oo ku haittaa...


KommenttiAtzU - 22.01.2004

Tottakai helpompi sitoa kuvan kanssa, ja on täällä muutenkin niin paljon perhoja että kuvattomat ihan suosiolla pois.


Kommenttiakub - 23.01.2004

näistä "wegvbgdfbvsd" nimimerkeistäkää ei oo ku haittaa, laittakaa rekisteröityminen ehdoksi viestien kirjoittamiselle niin päästään niistäkin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?